Baranola Burger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 128

coraz gorzej (1) Byłąm w Baranoli kilka razy, miejsce polecił mi kolega z pracy. Za pierwszym... klientka Pyszne i soczyste, moim zdaniem nalepsze burgery! (1) Baranolę odkryłem zaledwie kilka tygodni temu. Chociaż zazwyczaj jadam w... Piotrek Masakra! (1) Z wielką przykrością oceniam bardzo negatywnie ten lokal. Mam bardzo duże... Martin
Bezapelacyjnie najlepsze burgery w Gdyni (1) Jadłem we wszystkich burgerowniach w Gdyni i Baranola wygrywa bez dwóch zdań.... burgerokot Bardzo dobry burger bar! (1) Zachęcony opiniami na trojmiasto.pl i FB stwierdziłem, że zwiedzę ten... pawgra Szału nie ma (1) Im dalej w las tym więcej drzew. Po rewelacyjnym początku nastąpiła... Baranina liczyłam na więcej (1) Po cenach, które tam ujrzałam, liczyłam na więcej. Jadłam tam 2 burgery - oba... lena super (1) słyszałem dobre rzeczy o tym miejscu, postanowiłem zweryfikować i wszystko... dshfgjhjhhg Ciekawy lokal, tylko burgerom jakości brak (1) Ucieszyła mnie wiadomość o burgerowni w stylu slow food - jestem dużym fanem... neon PYSZNE! (1) Byliśmy i powiem jedno pyszne! Wspaniale ze jest w gdyni takie miejsce. Duże... gosc PYCHOTA (1) Ogromne i pyszne burgery! Soczyste mięso! Świetna, przemiła obsługa,... annnnn Baranola Burger Gdynia (2) Napisalem tutaj poniewaz, Baranola Burger usuwa wpis z Facebooka a ludzie... koles Palce lizac! (2) Nareszcie mamy alternatywe dla tanich i slabych jakosciowo kebabow i bistro... Gosc Brak higieny a sos czosnkowy to porazka! (1) Bylem wczoraj po artykule na 3miasto.pl. Chcialem zjesc bulke z baranina tak... Ktos