Kamila - opinia (1) Pizza pepperoni była przepyszna zarówno jak burgery Prince i Juicy Lucy Kamila arturrro. - opinia (1) najlepszy bar w europie,krol top 1,owacje na stojaco,jedzenie jak w raju u... arturrro. Piotr - opinia (1) Słabo. Po prostu słabo,......... Aaaaaaaaaaaaa Piotr
Michu - opinia (1) Pysznie, oryginalnie i szybko. Polecam. Michu Sabal - opinia (1) Zamówione dwie duże pizze i burger. I hmmm Pizza mega zaskoczenie,pyszna... Sabal irys - opinia (1) zupa rybna to jakas pomylka zamiast ryb kluski czy rozmokle ryby? a tak... irys Bet - opinia (1) Jestem, a właściwie byłam do dzisiaj częstą klientką, ale zupa rybaka, którą... Bet Bywalczyni - opinia (1) Fantastyczne miejsce na spotkanie z przyjaciółmi. Jedzenie pycha!!! Ciasta... Bywalczyni Aleksandra - opinia (1) Pizza smaczna ,bardzo miła obsługa Lokal czysty i przytulny . Aleksandra Magdalena Łoboda - Imrpesariat 34art.pl - opinia (1) Bardzo polecam firmę "Szafran i miód". Korzystamy regularnie z ich usług i... Magdalena Łoboda - Imrpesariat 3 Adam - opinia (1) Smacznie , sprawnie , bardzo dobrze izolowane pojemniki , długo utrzymały... Adam MS - opinia (1) smacznie, fajnie, sympatycznie. jestem bardzo na tak MS Aga Fi - opinia (1) Przepyszne jedzenie, klimatyczny, fajny wystrój a do tego świetna obsługa!... Aga Fi Kamila - opinia (1) Przytulne wnętrze, atmosfera w lokalu jak u przyjaciół, jedzenie bardzo... Kamila Janek - opinia (1) Pyszne jedzenie za rozsądny pieniądz, przemiła obsługa Janek Paweł - opinia (1) Bardzo smaczne jedzonko,obsługa świetna napewno jeszcze nie raz zamówię:) Paweł Karolina - opinia (1) Uroczy klimat lokalu, doskonała kawa, wyborne ciasta (paluszki lizać!),... Karolina Zosia - opinia (1) Miła i sympatyczna obsługa, pyszne jedzenie. Zosia zerodosage - opinia (1) Bardzo fajne domowe jedzenie, smakowite, nie przesadzone. Porcje extra zerodosage Joanna - opinia (1) Goście byli zachwyceni! Firma rzetelna, godna polecenia. Joanna