ZuzaB - opinia (1) Pysznie i w dobrych cenach. Minusik za brak możliwości zamówienia dania bez... ZuzaB Chińczyk - opinia (1) Pierwszy raz jadłem tak wstrętne "azjatyckie" jedzenie. Kurczak z... Chińczyk Krystian - opinia (1) Bar u Chiefa... co to za nazwa... Kto to jest ten Chief? Ogólnie polecam.... Krystian
Sylwia - opinia (1) Byłam tam 17lat temu i nadal mam miłe wspomnienia. W szczególności jak... Sylwia As - opinia (1) Kucharz chyba zna z przypraw tylko sol i pieprz - a tego ostatniego nie szczedzi As Piotr - opinia (1) najlepsze i najsmatniejsze zupy w Gdyni . Przemiła obsługa , polecam Piotr Izabela - opinia (1) Bardzo polecamy. Zawsze przyjeżdżamy na dorsza do Chiefa. Pyszna, świeża... Izabela Mona - opinia (1) Pyszne jedzonko i obsługa Widok cudny Polecam serdecznie Mona PP - opinia (1) Fajny klimat, przemili i znający się na rzeczy barmani ;) ciekawe połączenia... PP Dominik - opinia (1) Super obsługa lokal czysty jedziecie i atmosfera bardzo polecam Dominik Ela Urban - opinia (1) Zamówione dania był pyszne , gorące , ładnie podane i dostarczone na czas ,... Ela Urban Adam - opinia (1) Znakomity catering! Korzystałem z zamówienia na imprezę domową (obiad i... Adam Tomasz - opinia (1) Wyborne smaki, pyszne lekkie zupy. Tomasz Andy - opinia (1) Bardzo fajny bar. Smaczne rzeczy. Jadłem kurczaka sukinsyna Andy Xenia - opinia (1) Super miejsce, super koktajle, super obsługa. Polecam!!! Xenia Krisradz - opinia (1) Fantastyczne nowe miejsce na koktajlowej mapie Gdańska, karta, wystrój... Krisradz Adam M - opinia (1) Takiego miejsca brakowało w Gdańsku. Świetne drinki, super obsługa i... Adam M Joanna - opinia (1) Nie znalazłam jeszcze w Gdańsku miejsca, które spełniałoby to, co spełnia... Joanna harvester - opinia (1) Piękny wystrój, świetny serwis, bardzo dobre koktajle. Chyba pojawił się... harvester Krysia - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić catering od Szafran i Miód. Organizowałam... Krysia