Ol - opinia (1) Pyszna wołowina w sosie kokosowym. Troche dlugi czas oczekiwania ale ok-... Ol P+Z - opinia (1) Super żarełko i szybka dostawa. tom yum pyszna a zielone curry z kurczakiem... P+Z KaT - opinia (1) Bardzo duże i smaczne porcje. Trochę trzeba poczekać na dostawę ale... KaT
Tomko - opinia (1) Najgorsze azjatyckie jedzenie na jakie można trafić w 3mieście Pierwszy raz... Tomko Jakub - opinia (1) Bardzo fajnie spędziłem czas polecam Jakub Marta - opinia (1) Bardzo polecam. Sałatki świeże i bardzo smaczne. Soczki na świeżo wyciskane.... Marta Marek - opinia (1) W dobie pandemii,gdy gastro ma tak przes....e knajpa daje radę.Jedxenie... Marek Magda M - opinia (1) Ha-Noi Uwielbiam jem tam od samego początku pamiętam jak jeszcze była... Magda M Miłośnik surówki - opinia (1) Wielokrotnie stołowałem się w ha noi. Zawsze jedzenie było pyszne a porcja... Miłośnik surówki Arkadiusz - opinia (1) Super, smacznie, ceny atrakcyjne. Klimat orientalny. Można poczuć się jak w... Arkadiusz lechu - opinia (1) super jedzenia pozdrawiam chodzę tam 12 lat lechu rano63 - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie wietnamskie. rano63 Dawid - opinia (1) Jedzienie nie dojechało. Bardzo nie miało obsługa Dawid m - opinia (1) Warzywa w daniu pad thai to kilka mikro kawałeczków cebuli. Brak jajka, brak... m fakiroza - opinia (1) Najlepsze Pho w Gdyni, ekstra jakość do ceny, polecanko! fakiroza Teodor - opinia (2) Po otrzymaniu rachunku okazało się że we dwoje zjedliśmy 1, 21 kg dorsza .Nie... Teodor Marcin - opinia (1) Nie wiem na jakiej podstawie ktokolwiek moze im wystawic dobra opinie.... Marcin A - opinia (1) To mogłoby być bardzo fajne miejsce, niestety pani z obsługi bardzo niemiła.... A Julia - opinia (1) Zupki bardzo smaczne, miła obsługa, ładny wystrój. polecam. Julia Ann - opinia (1) Przecudne miejsce, kultowa już zupa rybna, genialne pierogi, proste menu,... Ann