Anna - opinia (1) Polecam jak najbardziej, drogo, ale smacznie, szybko i sprawnie w odroznieniu... Anna Małgorzata - opinia (1) Rewelacyjne zupy! Specjalnie przyjeżdżamy na nie bo nie mieszkamy obok Małgorzata Mieszkaniec - opinia (1) Wg mnie i znajomych najlepsza ryba w 3city Mieszkaniec
Turystyka - opinia (1) Miło, szybko i smacznie. Ceny przystępne Turystyka Jarek - opinia (1) Przed pandemią jedzenie bardzo smaczne Niestety w trakcie pandemii i po... Jarek Tomek - opinia (1) Miejsce jak dla mnie pewne, zawsze podobny standard. Można milo spędzić czas... Tomek Joanna - opinia (1) Obsługa miła i kompetentna. Potrawy przyjechały gorące i smaczne ,... Joanna Robert - opinia (1) Zamawiałem menu na przyjęcie komunijne z dostawą do domu. Wszystko pyszne,... Robert Jessi - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie i szybko przygotowane. Duże porcje i miła obsługa.... Jessi Wrona - opinia (1) Naprawdę? Ten bar nie ma jeszcze żadnych opinii? No nic, nie lubię się... Wrona wkuriony - opinia (1) Lemon ExpressCatering odwołany dwa dni przed imprezą. Warto się zastanowić... wkuriony Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam super rybki dobre piwko i super atmosfera Agnieszka Ewa - opinia (1) Dogodne miejsce, dobre jedzenie, polecam serdecznie Ewa Dawid - opinia (1) Zamawialiśmy catering na komunię. Jedzenie bardzo smaczne, goście zadowoleni.... Dawid Katarzyna - opinia (1) Pyszne jedzonko w przystępnej cenie. Katarzyna Pol - opinia (2) Niestety . odkąd nie spożywam zup czuje się lżejszy , coś zupy nie do końca... Pol EWA - opinia (1) Najlepsza i jedyna w swoim rodzaju zupiarnia, którą kochamy całą rodziną ! EWA Dominik - opinia (1) Pierwsi, najlepsi i jedyni w swoim rodzaju. Uwielbiamy Chochlę i polecam... Dominik TA - opinia (1) Nigdy się nie zawiodłem, hitem jest placuszek po cygańsku! TA Beata - opinia (1) Chodziłam z Czinem do Studium Pracowników Socjalnych wiele lat temu to... Beata