Klient - opinia (1) Dziś pani z obsługi troszkę dała popis :) nakładała ryz bez rękawiczek :)... Klient julson - opinia (1) Najlepsze chili con carne w mieście. Oby się nigdy nie zamkneli!!! julson mike - opinia (1) Świetne zupy domowe przygotowane z naturalnych produktów bez "chemii".... mike
Tomek - opinia (1) Dobre, świeże jedzenie w naprawdę przystępnych cenach Tomek feliks - opinia (1) to jest lokal marzeń. takiego lokalu nam trzeba było tylko szkoda,że nie w... feliks Angelika - opinia (1) Wszystko rewelacyjne - kontakt z firmą, oferta a przede wszystkim jakość.... Angelika Miłosz - opinia (1) Rezerwacja na 10 osob. Zapewniono stół na zewnątrz, niestety po przybyciu... Miłosz Frk - opinia (1) Drugie i ostatnie zamowienie. W pierwszym wołowina była jak guma do żucia.... Frk Arek - opinia (2) Drogie jedzenie i nie za bardzo smaczne Arek Jolka - opinia (1) Uwielbiam to jedzenie, najbardziej lubię prażony czosnek z makaronem. Dowóz... Jolka Najlepsza w Gdyni, niepowtarzalna, przesmaczna. (2) Zamawiam często i zawsze jestem zadowolona. Jedzenie wysokiej jakości o... Magdalena Marta - opinia (2) Przepyszne jedzenie, bardzo miła atmosfera. Polecam Marta ASIA - opinia (2) Wspaniała obsluga, pyszne jedzenie w dobrej cenie. Polecam ASIA HaniaG - opinia (2) Rewelacyjne jedzenie. Smaczne domowe potrawy. A moje chłopaki uwielbiają... HaniaG kondor - opinia (1) To zawsze było bardzo dobre miejsce. A na wynos i w dostawie sprawdzają się... kondor Łukasz - opinia (1) Niestety bardzo słabo. Zamówiłem właśnie kaczkę wok i jest po prostu... Łukasz Emi - opinia (1) Rewelka wołowina palce lizać jadam regularnie ostanio polecam Emi Ten z Lasu. - opinia (1) Naturalnie naturalne pyszne zupy a i zylc też zacny. Niezwykle miła i ciepła... Ten z Lasu. Dorota Biedronka - opinia (1) Jako pyrożerca, już po pierwszej wizycie jestem zakochana w pyrze. smaczne,... Dorota Biedronka A - opinia (2) Nie polecam, jedzenie bez smaku A