Ola - opinia (1) Polecam wszystkim , super jedzenie . Fajnie że jest na dowóz i na miejscu.... Ola Ania - opinia (1) Bardzo miła obsługa, cały czas ten sam wysoki poziom dań na wynos. Ania Ania - opinia (1) Nigdzie nikt Was tak miło nie ugości jak w Kociołku. Przepyszne domowe zupki :). Ania
Mrówka - opinia (1) Długo zastanawiałam się czy dodać opinię ale ze względu na czystość, a... Mrówka Wow! (2) Bardzo smacznie w przystepnej cenie, mile wnętrze i sympatyczni wlasciciele.... Alla Klient - opinia (1) Dziś pani z obsługi troszkę dała popis :) nakładała ryz bez rękawiczek :)... Klient julson - opinia (1) Najlepsze chili con carne w mieście. Oby się nigdy nie zamkneli!!! julson mike - opinia (1) Świetne zupy domowe przygotowane z naturalnych produktów bez "chemii".... mike Tomek - opinia (1) Dobre, świeże jedzenie w naprawdę przystępnych cenach Tomek feliks - opinia (1) to jest lokal marzeń. takiego lokalu nam trzeba było tylko szkoda,że nie w... feliks Angelika - opinia (1) Wszystko rewelacyjne - kontakt z firmą, oferta a przede wszystkim jakość.... Angelika Miłosz - opinia (1) Rezerwacja na 10 osob. Zapewniono stół na zewnątrz, niestety po przybyciu... Miłosz Frk - opinia (1) Drugie i ostatnie zamowienie. W pierwszym wołowina była jak guma do żucia.... Frk Arek - opinia (2) Drogie jedzenie i nie za bardzo smaczne Arek Jolka - opinia (1) Uwielbiam to jedzenie, najbardziej lubię prażony czosnek z makaronem. Dowóz... Jolka Najlepsza w Gdyni, niepowtarzalna, przesmaczna. (2) Zamawiam często i zawsze jestem zadowolona. Jedzenie wysokiej jakości o... Magdalena Marta - opinia (2) Przepyszne jedzenie, bardzo miła atmosfera. Polecam Marta ASIA - opinia (2) Wspaniała obsluga, pyszne jedzenie w dobrej cenie. Polecam ASIA HaniaG - opinia (2) Rewelacyjne jedzenie. Smaczne domowe potrawy. A moje chłopaki uwielbiają... HaniaG kondor - opinia (1) To zawsze było bardzo dobre miejsce. A na wynos i w dostawie sprawdzają się... kondor