Marek ze szpitala obok - opinia (1) CO tu dużo pisać dla kogoś kto lubi zupy w każdym wymiarze tak jak ja, a... Marek ze szpitala obok andi54 - opinia (1) smacznie i tanio ,szybka obsługa , jedzenie jak domowe. andi54 Patrycja - opinia (1) Cena do jakości wypada rewelacyjnie, Nie jest to finedining a klasyczna,... Patrycja
Nataliela - opinia (1) Pyszne jedzenie na wagę. Wszystko świeże. Można również skorzystać z oferty... Nataliela Leszek - opinia (1) Od kilku miesięcy już ich nie ma, a szkoda. Leszek Jola - opinia (1) Pyszna kaczka z pomarańczą Miła obsługa. Adekwatne ceny. Jola Rafał - opinia (1) Byłem jest bardzo ładnie i polecam tom restauracjie Rafał Anna - opinia (1) Polecam przepyszne zupki Anna Karolina - opinia (1) Smaczne zupy na naturalnych składnikach w przystępnych cenach i do tego... Karolina Hania - opinia (1) Zupy pyszne Pani przesympatyczna. Jest w czym wybierać nie raz mialam problem... Hania Kasia - opinia (1) Dania smaczne, ładnie i estetycznie podane. Obsługa miła, zainteresowana... Kasia Mkj - opinia (1) Tu jest super, zawsze jem w Go-IBO. Mkj Magdalena - opinia (1) Obiad dwudaniowy w granicach 25 zł pyszne pół kaczki i ziemniaczki z... Magdalena Anna - opinia (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami postanowiłam spróbować potraw w Kociołku... Anna jm - opinia (1) Na początku było super. Teraz niestety nigdy nie wiadomo na co się trafi.... jm Bartek - opinia (1) witam ogolnie nie opisuje knajp czy sa dobre czy zle ale sie troche... Bartek sylwia - opinia (1) smaczne jedzenie w dobrej cenie sylwia Marek - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, przyjemne i z niezłą kuchnią. Jedynie jak narazie wybór... Marek Emilia - opinia (1) Małe porcje, drogo. Plastikowe naczynia i sztućce. Obsługa przeciętna, raczej... Emilia Karol - opinia (1) Proponuje zastanowic sie nad obsluga klienta. Pani o dlugich blond wlosach z... Karol