Świetne jedzenie! (1) Bardzo kreatywna kuchnia, piękna prezentacja dań, profesjonalna obsługa z... Joanna Rewelacyjny ryż Korean BBQ (1) Jadłam ryż a kolega Udon, obie potrawy były bardzo smaczne, ryż był tak duży,... Magda Nie polecam! (1) Za 16 zł otrzymałem malutki kawałeczek lasagne, która była tak słona, że nie... ZydokomunaSB
Uwielbiam! (1) Jedzenie jest przepyszne, wszystko świeżutkie a porcje duże. Tłum klientów w... Natalia Kiepski pad thai (1) Niestety był to najgorszy pad thai jaki jadłam Sos z pomidorami dla... J Mniam (1) Mi smakowało.do tego szybko i bez czekania Ola Fatalna dostawa (1) Nie polecam jedzenia z dowozem! Narwany kierowca bez krzty kultury wjedzie w... Klient Polecam !!! (1) Przyjeżdżam z mężem kilka razy w roku nad morze. Zawsze wracamy do śledzika.... Hala super polecam !!! (1) Jestesmy miejscowi i mozna powiedziec, ze co weekend jestesmy na obiedzie i... KArola Rewelacyjne miejsce (1) Rewelacyjne miejsce. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, właściciele otwarci... Marek Agnieszka - opinia (1) Nowe, fajne miejsce na kulinarnej mapie Gdańska!!! Zupy i makarony super,... Agnieszka Powiedzą powiedzą (1) Bardzo miło i ogólnie fajnie u nich ale przede wszystkim smacznie Michał Bach Bardzo slabe (1) Bardzo niska jakos dań. Wogle nie Przypomina tego podawanego w krajach... Maki Kasia - opinia (1) Bardzo miła obsługa kelnerska jak i przy barze! Dorsz z pieca na 6 z +!... Kasia darek 69 - opinia (1) Miła obsługa jedzenie bardzo dobre !!!! Polecam darek 69 Pyszny ramen! Polecam (1) Smaczny i duży Ramen w najlepszym wydaniu. Doskonały wywar, smaczne dodatki i... Piotr Pycha (1) Mniam mniam mniam Warto odwiedzić Ida E - opinia (1) Smaczne dania. Polecam! Na pewno będę stałym gościem tego baru. E Byłem na otwarciu. (1) I z pewnością będe wracał. Brakowało mi tego na Oruni. Smacznie i klimatycznie. ad_ddam Dzięki za Wczasy (2) Po gorącym czwartku, przyszedł chłodny piątek. Nie wiedzieliśmy co robić... Paweł