Polishboy (1) Fajne miejsce, sympatyczna obsługa, dobre burgerki, będę wpadał! polecam Misiek Coś pieknego (1) Super jedzonko , super obsługa , która potrafi świetnie przedstawić kartę .... Agnieszka Ja - opinia (1) Super Wspaniałe Smaczne Tanie Super Wspaniałe Smaczne Tanie Ja
Byłem. (1) Polishboy bardzo dobry, za 18-staka można sie naprawde najeść. Polecam Kar Polecam to miejsce! (1) Bardzo pyszne miejsce, duży wybór potraw w menu. Pyszne ziemniaki i chrupiące... Natalia Wspaniałości, które warto posmakować (1) Eksplozja smaków, w doskonałym połączeniu. Ciepły, przytulny klimat.... Bożena Totalny dramat! (1) Już wiadomo dlaczego nie można dodać opini! Fatalne miejsce i dramatyczne... Kasia Baśka - opinia (1) Masakra ... koszt dostawy 6zl na pustki Cisowskie , jedzenie zimne a tak mała... Baśka Karolina - opinia (1) Super jedzenie, zawsze świeże i smaczne. Farsze do naleśników są pyszne, a... Karolina AR - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre. Jedna z lepszych knajp, w której byłam. Obsługa... AR Swietna nalesnikarnia (1) Naleśniki doskonale te wytrawne jak i te na slodko;)Wystroj swietny,bardzo... Magda Polecam (1) Jestem stalym bywalcem w tym barze i smialo moge polecic ...mimo bardzo... Najedzony Szczerze polecam! (1) Miejsce prowadzone przez ludzi z pasją i miłością do zdrowego, ekologicznego... Magda Polecam gorąco (1) Pyszne zupy, pierogi, dobrze doprawione, wszystko przygotowane na miejscu,... Katarzyna Wróblewska Polecam (1) Zorganizowanie imprezy okolicznościowej było strzałem 10 Karolina Magdalena - opinia (1) Świetne miejsce. Jak się okazało z parkingiem nie ma problemu, wystarczy... Magdalena papuga (1) knajpa jak kazda inna wygląd i czystość tu nie można się przyczepić bo nowe... Paulina i 3jca Prawdziwie włoskie , i nie drogie (1) Bardzo fajna opcja żeby zjeść pyszny makaron. Czuć że produkty są świeże i... Krisu Ogolnie ok, ale po 18 nalezy uwazac (1) Zwykle zamowienia byly ok, jednak ostatnio 2 danie bylo kompletnie zimne, a... Andrzej żałują wlać troszkę wiięcej zupy (2) jestem bardzo często w forum jadam posiłki w bioway zamawiając zupę pani... BASIA