Zupa pomidorowa (1) Dzień szybciej zamawiałam zupę pomidorowa była słona!!! pomyślałam że... Gosia Jestem zawiedziona po całości (1) Jakość obsługi kolejny raz przeszła samą siebie- nie miłe Panie, wręcz... Ewa Lokal bardzo dobry (1) Byliśmy na początku i było parę rzeczy do poprawienia, ale to początek,... Michał
Bar /garmaż najlepszy w Trójmieście Gdańsk Stogi (1) Pyszne , domowe jedzenie , miła obsługa , garmaż zawsze ful-wypas polecam Misia :-) (1) super miejsce na spedzenie czasu w dobrym towarzystwie Pawel OK (1) Najbardziej polecam kanapki na gorąco i zupe która codziennie jest inna ale... Tomek Najlepsza restauracja w Trójmieście! (1) Uwielbia jeść w miejscu w którym są przepyszne dania wykonane w niebanalny... Anna Wawrzyńska Mała Syberia (1) Polecam z uśmiechem na twarzy, czułam się jak na wakacjach. Właściciele... Alina Bar z tradycja (1) Świeże jedzenie faktycznie codziennie gotują kopytka,kotlet jajeczny,ryba... Franciszek Bar Perełka polecam (1) Jako stały klient z czystym sumieniem polecam Bar Perełka. Zawsze świeże,... Jarek Nie polecam (1) Niestety, to jest pierwszy lokal, którego z całą pewnością nikomu nie polecę.... Mrufka Niestety JUŻ nie polecam (1) Kiedyś Lemon miał na prawdę super jedzenie. Niestety od jakiegoś czasu pikuje... Marta Pyszne dania, niepowtarzalna atmosfera (1) Bistro oo raz pierwszy odwiedziłam zaraz po otwarciu w 2018 roku i mocno... Ewa Pyszne, polecam :) (1) Dziś znowu byłem na naleśnikach w Endorfinie. Jak zawsze pyszne i syte. Piwo... Rafał Polecam (2) Polecam Bar Perełka, który zawsze odwiedzam jak jestem w Gdańsku-Brzeźnie.... Annia Bufet (1) Czystyi przyjemny lokal...obsuga bez zarzutu mila i sprawna...potrawy zawsze... Grazyna Bar od kilkudziesieciu lat (1) Kiedys byl pysznym barem do ktorego często chodzilam z rodzicami na tej samej... Brzeznianka Rewelacyjne jedzenie (1) Najsmaczniejsze wietnamskie jedzenie w Trójmieście. Stosunek wielkości porcji... Gogol Nie polecam (1) Z minuty osiem, korzystam razem z współpracownikami od dawna. Wszyscy... Jagoda Bardzo niemiły właściciel! (1) Byłam stałą klientką baru,obiady zamawiałyśmy z koleżanką kilka razy w... marta