Przepyszne, niebanalne pierogi! (1) Bistro Mała Syberia odwiedzam regularnie. Pierwszy raz byłam tam w... Gdynianka Pyszne naleśniki (1) Bardzo miły i przytulny lokal, zaskoczyły mnie fajne kolorowe naleśniki.... Adik arka gdynia (1) Jestem bardzo zadowolony z potraw, smaku i ceny. kenez60
Super miejsce (1) Przepyszne naleśniki zapiekane beszamelem, zupy oraz pierogi. Grzane wino i... Iza potrawy z sercem! (1) Uwielbiam jedzenie w tym urokliwym miejscu Gdynii! Mały niepozorny lokal,ale... Karola Polecam, restauracja z wyższej półki (1) Jedzenie wysmakowane, każde danie przemyślane i pyszne, choć ceny nie są... Paulina Polecam (2) Świetna restauracja.wielokrotnie zamawiałam przez portal pyszne.pl i nigdy... Agnieszka Słabo (1) Jakosc: pierogi ruskie suche z zewnątrz, farsz także suchy i mimo że jest... Pawel Przepraszam ale NIE !!! (1) Krewetki w tempurze - nie były w tempurze tylko w panierce, kupne... Jacek Średnia (1) Do lokalu trafiłam przypadkiem ale już od początku urzekła mnie mina kelnerki... Kara Smacznie (1) Bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa. Jakoś tak domowi tam jest :-) Jedyny... Magda polecam !!!! (1) Polecam pyszne świeże jedzenie . Lokal mały ale ma to swój urok . Polecam... Klara Gorąco polecam. Bardzo smaczne jedzenie (1) Wizyta nieplanowana ale z pełnym przekonaniem polecam. Jeżeli nie przeszkadza... Mj fantastyczny bar (1) Polecam. Właściciele postawili zdecydowanie na jakość nie tylko potraw ale i... monia gorąco polecam (1) Niespotykane połączenie smaków, miała atmosfera, pogodny wystrój. Polecam Basia Antakya Kebab (1) Nie polecam. Dostawca spóźniony a kebab po prostu nie do zjedzenia. Sosu... ADAM do właścicieli (1) Co z tego, że macie naprawdę super kuchnie, jak jakość waszej obsługi jest... Marcin super (1) Pyszny makaron z kurczakiem, duża porcja za niską cenę. Bardzo klimatyczny... basia.górska Obsługa niestety dramat ! (1) Byłam ostatnio w Klifie i miałam wielka ochotę na sok pomarańczowy, przede... Angela Kebab to jakaś farsa (1) Dzisiaj kupiłem tam kebaby na wynos. Najmniejsze porcje, jakie do tej pory... Kyniugda