Polecam (2) Polecam Bar Perełka, który zawsze odwiedzam jak jestem w Gdańsku-Brzeźnie.... Annia Bufet (1) Czystyi przyjemny lokal...obsuga bez zarzutu mila i sprawna...potrawy zawsze... Grazyna Bar od kilkudziesieciu lat (1) Kiedys byl pysznym barem do ktorego często chodzilam z rodzicami na tej samej... Brzeznianka
Rewelacyjne jedzenie (1) Najsmaczniejsze wietnamskie jedzenie w Trójmieście. Stosunek wielkości porcji... Gogol Nie polecam (1) Z minuty osiem, korzystam razem z współpracownikami od dawna. Wszyscy... Jagoda Bardzo niemiły właściciel! (1) Byłam stałą klientką baru,obiady zamawiałyśmy z koleżanką kilka razy w... marta Przepyszne, niebanalne pierogi! (1) Bistro Mała Syberia odwiedzam regularnie. Pierwszy raz byłam tam w... Gdynianka Pyszne naleśniki (1) Bardzo miły i przytulny lokal, zaskoczyły mnie fajne kolorowe naleśniki.... Adik arka gdynia (1) Jestem bardzo zadowolony z potraw, smaku i ceny. kenez60 Super miejsce (1) Przepyszne naleśniki zapiekane beszamelem, zupy oraz pierogi. Grzane wino i... Iza potrawy z sercem! (1) Uwielbiam jedzenie w tym urokliwym miejscu Gdynii! Mały niepozorny lokal,ale... Karola Polecam, restauracja z wyższej półki (1) Jedzenie wysmakowane, każde danie przemyślane i pyszne, choć ceny nie są... Paulina Polecam (2) Świetna restauracja.wielokrotnie zamawiałam przez portal pyszne.pl i nigdy... Agnieszka Słabo (1) Jakosc: pierogi ruskie suche z zewnątrz, farsz także suchy i mimo że jest... Pawel Przepraszam ale NIE !!! (1) Krewetki w tempurze - nie były w tempurze tylko w panierce, kupne... Jacek Średnia (1) Do lokalu trafiłam przypadkiem ale już od początku urzekła mnie mina kelnerki... Kara Smacznie (1) Bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa. Jakoś tak domowi tam jest :-) Jedyny... Magda polecam !!!! (1) Polecam pyszne świeże jedzenie . Lokal mały ale ma to swój urok . Polecam... Klara Gorąco polecam. Bardzo smaczne jedzenie (1) Wizyta nieplanowana ale z pełnym przekonaniem polecam. Jeżeli nie przeszkadza... Mj fantastyczny bar (1) Polecam. Właściciele postawili zdecydowanie na jakość nie tylko potraw ale i... monia