Jane - opinia (1) Świetna alternatywa dla śmieciowego jedzenia !!! Polecam szczególnie sałatkę... Jane Kiepsko (1) Ciasto pizzy gumowe, bez smaku. Kurczak przesolony. Ogólnie żadna rewelacja. Pysznie i kameralnie (1) Niewielkie, klimatyczne bistro z ogródkiem na Długiej. Jedzenie jest... Ola
Szkoda gotować w domu (1) Super obsługa! Zawsze pomogą w wyborze dań! Czegoś takiego brakowało w... Krzyś J Fatalnie i drogo (1) Naleśniki są ogromne (niepotrzebnie tak duze bo szczupłe żołądki nie spróbują... Rodzina z dzieckiem Beznadziejna pizza (1) Pizza gumowa ciasta wcale nie są się kroić coś się bardzo pogorszylo Patrycja Pycha (1) z*******a pyra za 20 zl mozna najesc sie i zastanawiac przez 30 min czy... Seba seba Smakosz, - opinia (1) Kolejny rok działania, a najwyższy poziom bez zmian ! Smakosz, Dno - nawet dla mających niskie oczekiwania (1) Byłem tak 3 razy i za każdym razem byłem załamany jakością tego miejsca.... Karma Nuda (1) Miejsce barwne ale menu płaskie, wszystko to jedno i to samo tylko w innych... Najgorszy bar w Sopocie (1) Cena 3,99 zł za 100 g to jakaś kompletna pomyłka. Jedzenie ciepławe lub... Gosia Super jedzonko (1) Bardzo dobre jedzonko miła obsługa żeby tak było wszędzie. Igor - opinia (1) Nie można powiedziec złego słowa, bywam tutaj dosc często i jestem bardzo... Pyszne jedzenie (1) Perfekcyjnie dopracowane i esencjonalne dania, świetna atmosfera lokalu i... Ally swietny bar (1) Bardzo smaczne jedzenie i ciekawe potrawy kuchni polskiej Inne niz gdzie... czarek Kto próbował jedzenia w Indiach do tego miejsca nie wróci. (1) Miałam okazję być w Indiach i z powodu tęsknoty za indyjskimi smakami szukam... Joanna Wszystko pięknie TYLKO (2) jak przychodzę o 13:00 to półki świecą pustkami :/ Wydaje mi się, ze... E. szkoda (1) Miejsce z potencjałem, aczkolwiek zasługuje na ogromnego minusa za podawanie... goodeat Zupa pomidorowa (1) Dzień szybciej zamawiałam zupę pomidorowa była słona!!! pomyślałam że... Gosia Jestem zawiedziona po całości (1) Jakość obsługi kolejny raz przeszła samą siebie- nie miłe Panie, wręcz... Ewa