Polecam (1) Zorganizowanie imprezy okolicznościowej było strzałem 10 Karolina Magdalena - opinia (1) Świetne miejsce. Jak się okazało z parkingiem nie ma problemu, wystarczy... Magdalena papuga (1) knajpa jak kazda inna wygląd i czystość tu nie można się przyczepić bo nowe... Paulina i 3jca
Prawdziwie włoskie , i nie drogie (1) Bardzo fajna opcja żeby zjeść pyszny makaron. Czuć że produkty są świeże i... Krisu Ogolnie ok, ale po 18 nalezy uwazac (1) Zwykle zamowienia byly ok, jednak ostatnio 2 danie bylo kompletnie zimne, a... Andrzej żałują wlać troszkę wiięcej zupy (2) jestem bardzo często w forum jadam posiłki w bioway zamawiając zupę pani... BASIA Sebastian - opinia (1) Byłem tam dwa razy obsługa beznadziejna chyba pracują tam za kare albo... Sebastian Marcin - opinia (1) Świetne miejsce do spotkania z przyjaciółmi , my akurat wybraliśmy się na... Marcin Jane - opinia (1) Świetna alternatywa dla śmieciowego jedzenia !!! Polecam szczególnie sałatkę... Jane Kiepsko (1) Ciasto pizzy gumowe, bez smaku. Kurczak przesolony. Ogólnie żadna rewelacja. Pysznie i kameralnie (1) Niewielkie, klimatyczne bistro z ogródkiem na Długiej. Jedzenie jest... Ola Szkoda gotować w domu (1) Super obsługa! Zawsze pomogą w wyborze dań! Czegoś takiego brakowało w... Krzyś J Fatalnie i drogo (1) Naleśniki są ogromne (niepotrzebnie tak duze bo szczupłe żołądki nie spróbują... Rodzina z dzieckiem Beznadziejna pizza (1) Pizza gumowa ciasta wcale nie są się kroić coś się bardzo pogorszylo Patrycja Pycha (1) z*******a pyra za 20 zl mozna najesc sie i zastanawiac przez 30 min czy... Seba seba Smakosz, - opinia (1) Kolejny rok działania, a najwyższy poziom bez zmian ! Smakosz, Dno - nawet dla mających niskie oczekiwania (1) Byłem tak 3 razy i za każdym razem byłem załamany jakością tego miejsca.... Karma Nuda (1) Miejsce barwne ale menu płaskie, wszystko to jedno i to samo tylko w innych... Najgorszy bar w Sopocie (1) Cena 3,99 zł za 100 g to jakaś kompletna pomyłka. Jedzenie ciepławe lub... Gosia Super jedzonko (1) Bardzo dobre jedzonko miła obsługa żeby tak było wszędzie. Igor