gorąco polecam (1) Niespotykane połączenie smaków, miała atmosfera, pogodny wystrój. Polecam Basia Antakya Kebab (1) Nie polecam. Dostawca spóźniony a kebab po prostu nie do zjedzenia. Sosu... ADAM do właścicieli (1) Co z tego, że macie naprawdę super kuchnie, jak jakość waszej obsługi jest... Marcin
super (1) Pyszny makaron z kurczakiem, duża porcja za niską cenę. Bardzo klimatyczny... basia.górska Obsługa niestety dramat ! (1) Byłam ostatnio w Klifie i miałam wielka ochotę na sok pomarańczowy, przede... Angela Kebab to jakaś farsa (1) Dzisiaj kupiłem tam kebaby na wynos. Najmniejsze porcje, jakie do tej pory... Kyniugda Jest prawie znakomicie, ALE... (1) Nie może być tak, że otwiera się knajpę na pół gwizdka. Quesadilla i buritto... Rotor nie polecam (1) w dniu 23.12.2018 w godzinach popołudniowych oczekiwałam na obsługę około... Malina Serdecznie polecam (1) Przepyszny panierowany kurczak z menu dania obiadowe. Wszystko jak... Anna Polecam - szybko i bardzo smacznie (1) Jeśli ktoś szuka szybkiego jedzenia, ale nie fast food to jest to idealna... Pat nie polecam (1) Jedzenie pierne , niezjadliwe , mocno przyprawione - nie polecam , obsługa... Koko Slaby wybor, dlugie oczekiwanie (1) Bardzo ograniczony wybor mimo duzego i kolorowego menu,brak potraw z grilla w... Czesio140 Na wynos (1) Przeważnie zamawiać kotleta schabowego na telefon. Zawsze przychodzi szybko,... Damian Pyszne (1) Zaskoczylo mnie to miejsce bardzo pozytywnie. A Warto wpaść (1) Miałam okazję być zarówno na śniadanie i na obiad. Fajne miejsce dla... Aleksandra Pycha (1) Moje serce skradła pizza carbonara. Do tego przemiła obsługa oraz szybka... Dominika Smacznie i niezobowiązująco (1) Szybko podane. Polecam Nina Bardzo smacznie (1) Duży wybór bardzo smacznych zup, zarówno czysto warzywnych, jak i mięsnych... Krzysztof Polecam (1) Pełny talerz, domowo i świetne ceny. Polecam! Asia Smacznie lecz bardzo nieprzyjemnie (1) Pierwszy raz w lokalu byłam ze znajomymi ok. 1 miesiąca temu. Wszystkie... Marta