Jest prawie znakomicie, ALE... (1) Nie może być tak, że otwiera się knajpę na pół gwizdka. Quesadilla i buritto... Rotor nie polecam (1) w dniu 23.12.2018 w godzinach popołudniowych oczekiwałam na obsługę około... Malina Serdecznie polecam (1) Przepyszny panierowany kurczak z menu dania obiadowe. Wszystko jak... Anna
Polecam - szybko i bardzo smacznie (1) Jeśli ktoś szuka szybkiego jedzenia, ale nie fast food to jest to idealna... Pat nie polecam (1) Jedzenie pierne , niezjadliwe , mocno przyprawione - nie polecam , obsługa... Koko Slaby wybor, dlugie oczekiwanie (1) Bardzo ograniczony wybor mimo duzego i kolorowego menu,brak potraw z grilla w... Czesio140 Na wynos (1) Przeważnie zamawiać kotleta schabowego na telefon. Zawsze przychodzi szybko,... Damian Pyszne (1) Zaskoczylo mnie to miejsce bardzo pozytywnie. A Warto wpaść (1) Miałam okazję być zarówno na śniadanie i na obiad. Fajne miejsce dla... Aleksandra Pycha (1) Moje serce skradła pizza carbonara. Do tego przemiła obsługa oraz szybka... Dominika Smacznie i niezobowiązująco (1) Szybko podane. Polecam Nina Bardzo smacznie (1) Duży wybór bardzo smacznych zup, zarówno czysto warzywnych, jak i mięsnych... Krzysztof Polecam (1) Pełny talerz, domowo i świetne ceny. Polecam! Asia Smacznie lecz bardzo nieprzyjemnie (1) Pierwszy raz w lokalu byłam ze znajomymi ok. 1 miesiąca temu. Wszystkie... Marta Obsługa (1) To jaka wy macie obsluge wola o pomste do nieba. Jak moze czlowiek na barze... Damian przecena (1) Dziasiaj byliśmy po bardzo długim czasie na obiedzie w Kwadransie ,na wejściu... Andrzej Odradzam.. (1) Byliśmy w sobotę pierwszy i ostatni raz. Najpierw zamówiłyśmy zupę.. aby... Kasia Polecam (1) Przytulny lokal z pysznym jedzeniem.Herbata zimowa z pomarancza i gozdzikami... Grzegorz zdecydowane nie (1) kiedys moje ulubione jedzenie w centrum gdyni. obecnie fatalne, zimne,... joanna Tragedia !!! (1) Zamówiłam naleśnik z kurczakiem ! - porażka - zimny w środku, kurczak żylasty... Iza