Pierwsza wizyta (1) Byłam po raz pierwszy w zeszły weekend i moje wrażenia są bardzo pozytywne.... agatage Po kilku zamówieniach do domu (1) Sosy sa świetne. Brakuje mi wegańskich burgerow. Nawet bez specjalnych... Emi Spadek poziomu (1) Bulka zimna, mięso zimne, tylko Korczak. Szkoda to był dobry lokal Grzegorz
smaczne domowe jedzenie! (1) W okolicy nie ma lepszego baru, w którym można się stołować na co dzień.... Tomek super (1) Jestem stałą klientką green way od kilku lat. Przez ponad rok działalność... kamila PYCHA!!! (1) Jest tak pysznie, że nie mogłam doczekać się chwil w NieMięsnym. Po pracy... Joanna Śniadania na piątke (1) Najbardziej lubie śniadania, pracuje niedaleko tego miejsca i często przed... Michalina Mega Żarcia (1) Mega dobre żarcie i super obsługa. Śniadanie pyszne, a o lunchu nie wspomnę.... Damian F. Super! (1) Pyszne jeddzenie, ciekawy wybór dań, dla mnie ważne wegańskie. Wrócę na pewno! Beata Zdrowo i domowo w bistro na minutkę. (1) Trafiłam do bistro z czystej ciekawości, nowy lokal zobaczymy czym mnie... Gosia Miód na podnienieniu! (1) Byłam ostatnio w Sopocie. Zaraz od Monciaka w bocznej uliczce znalazłam... Linda Pyszny Wrap (1) Jadłem Wrapa ostrego z falafalem z harissą, myślałem, że będzie bardzo ostry... Marek Baton Świetne jedzenie (1) Menu jest każdego dnia inne, bardzo ciekawy wybór dań, zarówno mięsnych, jak... Marcin Piękne miejsce na plaży w Sopocie (1) Niezwykle ciepłe i urocze miejsce. Bardzo miła i sympatyczna obsługa.... Adam Miło, domowo i w dobrej cenie (1) Uwielbiam to miejsce. Obsługa jest wyjątkowo miła, dania z bemarów pychotka.... Wiktoria Najlepsze nalesniki w Gdyni! (1) Przepszyne nalesniki zarowno na słodko jak i na slono. Jest tez bardzo duzy... Łucja Ministerstwo (1) Super lokal atmosfera przyjazna obsługa bardzo miła ceny na każdą kieszeń... barbara Dostałem co chciałem, po prostu! (1) Po krótkiej rozmowie telefonicznej, określeniu budżetu, otrzymałem... Tomasz omińcie z daleka (1) W zupie poza trzema krewetkami dominowały twarde plastry imbiru i łykowate... Marek Prusakowski Bywam często (1) Ale ostatnie dwa razy wypadły średnio. Raz mięso na pół surowe a drugi raz... Gibki