Obsługa (1) To jaka wy macie obsluge wola o pomste do nieba. Jak moze czlowiek na barze... Damian przecena (1) Dziasiaj byliśmy po bardzo długim czasie na obiedzie w Kwadransie ,na wejściu... Andrzej Odradzam.. (1) Byliśmy w sobotę pierwszy i ostatni raz. Najpierw zamówiłyśmy zupę.. aby... Kasia
Polecam (1) Przytulny lokal z pysznym jedzeniem.Herbata zimowa z pomarancza i gozdzikami... Grzegorz zdecydowane nie (1) kiedys moje ulubione jedzenie w centrum gdyni. obecnie fatalne, zimne,... joanna Tragedia !!! (1) Zamówiłam naleśnik z kurczakiem ! - porażka - zimny w środku, kurczak żylasty... Iza Pierwsza wizyta (1) Byłam po raz pierwszy w zeszły weekend i moje wrażenia są bardzo pozytywne.... agatage Po kilku zamówieniach do domu (1) Sosy sa świetne. Brakuje mi wegańskich burgerow. Nawet bez specjalnych... Emi Spadek poziomu (1) Bulka zimna, mięso zimne, tylko Korczak. Szkoda to był dobry lokal Grzegorz smaczne domowe jedzenie! (1) W okolicy nie ma lepszego baru, w którym można się stołować na co dzień.... Tomek super (1) Jestem stałą klientką green way od kilku lat. Przez ponad rok działalność... kamila PYCHA!!! (1) Jest tak pysznie, że nie mogłam doczekać się chwil w NieMięsnym. Po pracy... Joanna Śniadania na piątke (1) Najbardziej lubie śniadania, pracuje niedaleko tego miejsca i często przed... Michalina Mega Żarcia (1) Mega dobre żarcie i super obsługa. Śniadanie pyszne, a o lunchu nie wspomnę.... Damian F. Super! (1) Pyszne jeddzenie, ciekawy wybór dań, dla mnie ważne wegańskie. Wrócę na pewno! Beata Zdrowo i domowo w bistro na minutkę. (1) Trafiłam do bistro z czystej ciekawości, nowy lokal zobaczymy czym mnie... Gosia Miód na podnienieniu! (1) Byłam ostatnio w Sopocie. Zaraz od Monciaka w bocznej uliczce znalazłam... Linda Pyszny Wrap (1) Jadłem Wrapa ostrego z falafalem z harissą, myślałem, że będzie bardzo ostry... Marek Baton Świetne jedzenie (1) Menu jest każdego dnia inne, bardzo ciekawy wybór dań, zarówno mięsnych, jak... Marcin Piękne miejsce na plaży w Sopocie (1) Niezwykle ciepłe i urocze miejsce. Bardzo miła i sympatyczna obsługa.... Adam