smacznie ale drogo (1) jedzenie w miarę spoko, bez szału, obsługa też ok. Co do menu jest nawet... Michał Gorąco polecam (1) Jedzenie naprawdę bardzo smaczne.... a do tego szybko i przyjemnie. Obsługa... Erni Zaskakująco dobre (1) Trafiłam przez przypadek. Jestem zaskoczona bogactwem smaków i jakością,... Kasia
Bardzo, Bardzo polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Cateringu! Miła i bardzo profesjonalna obsługa,... Marta pyszna pizza (1) Pyszne pizze, zwłaszcza te z drugiej dziesiątki, firmowa, Zakopianka i Serowy... aaaania Żenada (1) Po co w menu jest taco skoro nigdy nie jest dostępne? tak samo nachosy.... Mateusz Polecam! (1) Całkiem smaczne jedzenie, dobre składniki, duuuże porcje, miła obsługa i do... Klient Gosc (1) Wygodny bufet gdy przyjdzie rodzina z dziećmi,każdy wybiera sobie to,na co ma... Gosc Pyszne jedzenie (1) Dania pyszne i cieple,porcje duze.Polecam.Wroce tam nie jeden raz;) Magda nie polecam !!! (2) jedzenie koszmarne , byłam kilkakrotnie i za każdym razem zawód , już nigdy... gdynianka Warto!! (1) Bardzo miła atmosfera, przesympatyczni ludzie, klimatyczny wystrój dzięki... Joanna polecam (1) bistro na szóstkę!!! najchetniej jadam tam makarony rozne, ale lekka salatka... Ela Polecam (1) Świetne jedzenie, ceny przystępne, obsługa świetna Na pewno tu wrócę Adam Trzymajcie tę jakość (1) Po prostu wspaniale miejsce, choć takie niepozorne. Wspaniała i sympatyczna... Pabi nie polecam (1) Byłam tam pierwszy raz. Zamówiłam pancakes z sosem malinowym. Ciasto... Iwona Mega smacznie (1) Tapasy dopracowane - nie są to produkty typu biedra i lidl na przecenie, czuć... Maciej Polecam (1) Świetne miejsce! Polecam każdemu, nie tylko pasjonatom kultury hiszpańskiej,... Adam Nieźle, ale.. (1) Generalnie miejsce z klimatem, dobrą kuchnią i miłą obsługą, ale niestety ma... O.N Profesjonalnie (1) Byłam wczoraj.Po małej wpadce szef kuchni zachował się profesjonalnie.Brawo.A... Stała klientka Polecam (1) Bardzo Polecam kuchnię i obsługę :) Marcin