Super! W końcu jest gdzie kupić dobre żarcie :) (1) Pracuję na Łużyckiej w jednym z biurowców. Nareszcie dość blisko znajduje się... A.S. Polecam (1) Pyszne jedzenie, dobrze dobrane wino a do tego profesojonalna obsługa. Joanna Fajne miejsce (1) Ogólnie bardzo smacznie, pyszne krewetki. Korzystałam kilkakrotnie , ale... Smakosz
Bardzo smacznie, super obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa. Czysto i... Magnora Fish&Chips po polsku - pierwsza klasa !!! (1) Byłem ostatnio w Londynie, który słynie m.in. z Fish&Chips. Sprawdziłem tam... Sławek Słaby jak na Subway (1) Kanapki nie spełniały standardów firmy Subway Mateusz Najlepsze w Gdyni (1) Pani Iwonka i Robert właściciele sa wspaniali i prowadzą wspaniałe bistro.... Asia Pycha (1) Byłam kilka razy. Wszystko pyszne. Wysoka jakość produktów, sos z mango... Iza pychotka (1) ;)jedzenie zawsze pyszne i zwierzę. Godne polecenia Asia Polecam (1) Bardzo smaczny duży zestaw dan rybnych.Przyjazna rodzinna atmosfera także... Adam Najlepsza ryba w trójmieście! (1) Zagrodę odwiedzalam kilkakrotnie z rodziną i znajomymi,za każdym razem wizyty... Aleksandra Zagroda Rybacka !!! (1) Ze wszech miar polecam ,jedzenie pyszna , obsługa świetna a miejscówka -ńie... Grzegorz Orzeł Bez szału (1) Jak zwykle w takich miejscach bardziej skupia się uwagę na to, żeby w ofercie... Głodna Codziennie jem makaron (1) Codziennie wcinam boloński, nie mam uwag, dobre i tanie. Lasagne nigdy nie... Arwid Dobre jedzenie, powolna obsługa (1) Obsługa rano przy kanapkach to nieporozumienie, trwa to wieki... Jedzenie... hp Mega (1) Zawsze wychodze zadowolona. Krótki czas oczekiwania, miła obsługa i smaczne... Hej Co ludzie powiedzą... (1) Pierwsze wrażenie jest zawsze dobre... W tym przypadku, doskonałe.... Jakub kiedys to bylo fajne (1) teraz drogo a jakosc marna. Malo a kanapki sa na niesmacznym, pieczywie,... Ola ciągłe rozczarowanie (2) Kiedyś było to miejsce, które się polecało. Teraz jedyne co jest jeszcze w... Była bywalczyni Ryba! (1) Świeża rybka prosto od rybaka tylko w zagrodzie. Uwielbiam i dlatego polecam! Jakub