Obsługa (1) Byłem pierwszy i ostatni raz. 10 minut czekałem, aż ktoś zapyta co chcę... Paweł Bez szału (1) Jedzenie poprawne, bez szału. Obsługa miła i uprzejma. Lokal czysty i... Serpens Nowy cennik (1) Zmniejszone porcje przy jednoczesnym drastycznym wzroście cen to początek... BYLA stala klientka
Pysznie i smacznie (1) Jakies dwa tyg temu wraz z rodzinka odwiedziliśmy Bar U Chiefa. Po... Mala mi Nikomu nie polecam (1) Jedzenie nawet dobre szkoda ze w kebabie prawie sama sałata :) dowóz w 40... Patrycja Pychota (1) Wracamy tu za każdym razem jak jesteśmy w Trójmieście. Bardzo dobra ryba,... Maciej Bardzo dobre jedzenie (1) Czysto, przestronnie i ciekawie. Jedzonko pyszne i zdrowe. Polecam Anna Obłędne jedzenie :D (1) Jadłam schabowego z jajkiem sadzonym, bukietem surówek, ziemniaczkami i do... Agnieszka Fajne miejsce (1) do tej pory najlepszy z Loveatów i najfajniejszy, ale teraz żegnam się ze... Justyna Ekstra fajne miejsce na kawusię rano (1) nic dodać, nic ująć, fajnie że jesteście Justyna Bardzo dobrze i niedrogo (1) To moja 3 wizyta i za każdym razem pozytywna. Ciekawy smak. Wszystko gorące.... Soli Super miejsce (1) Fajny klimat, dobre miejsce na szybkie śniadanie i dobrą kawę. Mało miejsca... Day Maker Profesjonalnie i nienachalnie (1) No tak to mozna pic wino!!!! Zdecydownie polecam-wiedza co robia! Wino-wajca Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam,nieprofesjonalna i niekompetentna obsluga.Jedzenie... Kobieta Najsłabszy kebab jakiego jadłem (1) Byłem w tym lokalu 2 razy. Za pierwszym razem zamówiłem Adana-Kebab a za... Marcin Super (1) Wszystko pyszne. Jestem stałą klientką od dawna i nigdy się nie zawiodłam.... Kakadu jestem na nie (1) Nie polecam. Mimo pięknego widoku na morze. Chyba,ze sam widok ma wystarczyć. Ewa Opinia negatywna (1) Katastrofa ,dziecko w cenie 15 zł dostało trochę frytek (część z nich do... Aneta Pierwsza wizyta pozytywna (1) Byłam z mężem po raz pierwszy w zeszły weekend i mogę polecić. Potrawka z... Zosia Super bistro (1) Miejsce blisko dworca i kina krewetki. Jadłam tutaj przed seansem. Polecam... Krysia