Średnio (1) Obsługa pozostawia duzo do życzenia- jakby byli tam za karę, zero uśmiechu... Kamila Catering na Komunię (1) Skorzystaliśmy z cateringu na uroczystość Pierwszej Komunii Świętej naszej... Grzegorz i Izabela KEBAB - Rolada (1) Witam, dlaczego zamówiłem kebab a dostałem mega roladę? Ogólnie w smaku dobre... TW Bolek
Super! (1) Wziąłem placki po cygańsku i były duże i bardzo dobre. Szybka dostawa.... Ryszard Ser polecam serdecznie (1) Super jedzenie, warto chwile poczekać, bardzo miła obsługa Oliwia Nice environment and yummy food..!!! (1) I highly recommend this restaurant , very tasty food and very nice receipe.... Mani Nie polecam (1) Dostawa trwała ponad 1,5h zero informacji ze czas dostawy się wydłuży Pan... Ja dla mnie bomba! (1) wszystko świeże, kolorowe i pachnące! duży wybór surówek. Często odwiedzam to... Greta Megaaa bistro - poprostu (1) Odwiedziłem dzisiaj i byłem na tyle zadowolony, że aż przyszło mi do głowy... Dariusz Raz dobrze, raz gorzej.. (1) Nałożyłam sobie wołowinę po tajsku z warzywami. Ja rozumiem, że kuchnia... Marta Smacznie (1) Smacznie lecz spodziewałem się wiekszej porcji za tą cenę. Marek Polecam (1) Osobiście polecam bardzo mi smakuje. Najważniejsze dla mnie powtarzalność... Marek Niebo w gębie! (1) Najcudowniejsze gofry (wafle) jakie w zyciu jadlam !! Marlena Finger food dla wymagających! (1) Poszukiwałem firmy oferującej finger food na drobną, oficjalną okazję (do 15... Pawlik NEGATYW i to zdecydowany. (1) W ciągu miesiąca porcje (ryż z warzywami) zmalały o 60% przy cenie 17 zł za... ArekWP Gdybym mogła dać 0 z pewnościa bym je dała. (1) Zupa przyjechała nie w pojemniku a rozlana w siatce. Dodzwonić się o zwrot... Natalia Nie polecam (1) 16 maja chciałem zjeść śniadanie i co......... po 30 min Pani z obsługi pyta... Akar Niejadalne (1) Zraz zawijany - zimny, twardy, żylasty ciążko go było nawet pokroić,... sebar Pyszna pizza (1) Polecam ten lokal. Przepyszna pizza, idealna jako udane zakończenie wieczoru... Paweł Na pewno będę tam częściej (1) Bardzo smacznie, czysto, świeżo, przemiła i pomocna obsługa. Kucharz ma dobry... Iza