Swietne! (1) Nieprzekombinowane, smaczne jedzenie. Karta krotka - robia to co potrafia,... Rotor Bardzo kiepska obsługa (2) Nie polecam na wynos - brak odpowiednich naczyń oraz kiepska bezmyślna... BEZLITOSNA Porażka (1) Najgorszy lokal w jakim przyszło mi zjeść posiłek. Na początek - godzina 14 w... Witek
polecam (1) Moje ulubione miejsce, tylko ten czas oczekiwania - ostatnio 65 minut -... Lena Najlepszy Meksyk w Trójmieście (1) Kto by pomyślał, że chłopaki z Hemp Gru poza muzycznym, objawią prawdziwy... Gdanszczanin Polecam (1) Bardzo dobra pizza, często wracając z pracy dzwonię i zamawiam pizzę z... Mariusz Niestety (1) Zamówienie zrealizowane w niecałe 100 minut... po rozpakowaniu- zimne... Może... Jaga OSTATNI RAZ (1) Bliski memu sercu bar "Perełka", jego rozwój śledziłem przez wiele lat, Był... Alan Nie polecam (1) Czekałem na jedzenie 0,5h a sala była prawie pusta, obsługa tragiczna... Artur smutna refleksja (1) jestem mieszkanka Rozstajow, od poczatku korzystalam z tego baru niestety... klientka Polecam (1) Jadłem pizzę.. dobre ceny a jakość składników na wysokim poziomie. Warto wpaść Piotr Na pohybel ekstrwagandzkim restauracją! (1) Miłość od pierwszego kęsa :) Co mnie najbardziej zachwyciło, to cena do... Kudłaty Lipa (1) Byłem, zjadłem, sucha bułka z małą ilością składników, coś jak gotowe bułki... B. Smacznie (1) proste kanapki ale bardzo smacze mj Jedzenie ok - lokal słabo (1) Żeby nie zaczynać od minusów - jedzenie. Synowi placki ziemniaczane... ludzik Polecamy (1) Bardzo dobre obiadki. Domowe smaki. grupa Nsjlepsze steki w 3City (1) Polecam ten "Bar stekowy" gdzie serwuje się najlepszą polską wołowinę w... Zanim tu trafiłem byłem wege Średnio (1) Średnio. Mega wysokie ceny w porównaniu do konkurencji, raczej nie wrócę. adamora@o2.pl Mistrz (1) Najlepszy Kebab !!!! Polecam... Renata Dramat (1) D r a m a t !!!! Dostarczone po ponad godzinie, sosy zapakowane w plastikowe... Olga