NEGATYW i to zdecydowany. (1) W ciągu miesiąca porcje (ryż z warzywami) zmalały o 60% przy cenie 17 zł za... ArekWP Gdybym mogła dać 0 z pewnościa bym je dała. (1) Zupa przyjechała nie w pojemniku a rozlana w siatce. Dodzwonić się o zwrot... Natalia Nie polecam (1) 16 maja chciałem zjeść śniadanie i co......... po 30 min Pani z obsługi pyta... Akar
Niejadalne (1) Zraz zawijany - zimny, twardy, żylasty ciążko go było nawet pokroić,... sebar Pyszna pizza (1) Polecam ten lokal. Przepyszna pizza, idealna jako udane zakończenie wieczoru... Paweł Na pewno będę tam częściej (1) Bardzo smacznie, czysto, świeżo, przemiła i pomocna obsługa. Kucharz ma dobry... Iza Swietne! (1) Nieprzekombinowane, smaczne jedzenie. Karta krotka - robia to co potrafia,... Rotor Bardzo kiepska obsługa (2) Nie polecam na wynos - brak odpowiednich naczyń oraz kiepska bezmyślna... BEZLITOSNA Porażka (1) Najgorszy lokal w jakim przyszło mi zjeść posiłek. Na początek - godzina 14 w... Witek polecam (1) Moje ulubione miejsce, tylko ten czas oczekiwania - ostatnio 65 minut -... Lena Najlepszy Meksyk w Trójmieście (1) Kto by pomyślał, że chłopaki z Hemp Gru poza muzycznym, objawią prawdziwy... Gdanszczanin Polecam (1) Bardzo dobra pizza, często wracając z pracy dzwonię i zamawiam pizzę z... Mariusz Niestety (1) Zamówienie zrealizowane w niecałe 100 minut... po rozpakowaniu- zimne... Może... Jaga OSTATNI RAZ (1) Bliski memu sercu bar "Perełka", jego rozwój śledziłem przez wiele lat, Był... Alan Nie polecam (1) Czekałem na jedzenie 0,5h a sala była prawie pusta, obsługa tragiczna... Artur smutna refleksja (1) jestem mieszkanka Rozstajow, od poczatku korzystalam z tego baru niestety... klientka Polecam (1) Jadłem pizzę.. dobre ceny a jakość składników na wysokim poziomie. Warto wpaść Piotr Na pohybel ekstrwagandzkim restauracją! (1) Miłość od pierwszego kęsa :) Co mnie najbardziej zachwyciło, to cena do... Kudłaty Lipa (1) Byłem, zjadłem, sucha bułka z małą ilością składników, coś jak gotowe bułki... B. Smacznie (1) proste kanapki ale bardzo smacze mj