Doskonale mięso!! (1) Polecam gorąco! Doskonale mięso. Przemili właściciele!! Małgorzata Bardzo smaczne! (1) Soczysty kurczak i przepyszny szaszłyk. Tylko frytki do dań mogłyby być nieco... Olga zdecydowanie na TAK (1) Byliśmy w knajpce kilkakrotnie i na pewno wrócimy; pizza i makaron carbonara... Ona
jestem na NIE (1) wchodzimy do lokalu. tłoczno, strasznie mało miejsca. nawet nie ma jak z... Ona klient (1) Polecam ;) tanio i smacznie ;) klient Tragedia jedzenie (1) W miejscu bywalem pare razy w ostatnich latach, nigdy nie spodziewalem sie... Tomasz Opinia (1) Jadłam kilkakrotnie na miejscu oraz ostatnio korzystałam z dostarczeniem do... Sonia bardzo dobre i ciekawe za odpowiednią cenę (1) Byłem już kilkakrotnie. Można tanio, szybko I dobrze zjeść. Kanapki z pastami... hakim Niestety jest gorzej (1) Ostatnia wizyta w Pyra Bar zakonczyla sie niestety nieprzyjemnymi rewolucjami... Pawel Super miejsce !!!!! (1) Smaczna kuchnia, przytulne wnętrze, takiego miejsca na mapie gdyńskich lokali... Beata Smacznie i miło (1) Dobre jedzenie Dawid Bioway Dmowskiego (1) Ceny odpowiednie do dań. Jest smacznie i bardzo miłe Panie. Karolina b. zróżnicowany poziom (1) mięso przepyszne - naprawdę jak domowe. warto się przejść chociażby... Ona Ani bistro, ani restauracja (1) Lokal zachęca ciekawym wystrojem. W środku naprawdę miło, kolorowo i... Maja 227 Polecam! (1) Fajnie, sympatycznie i pysznie! Warto spróbować czegoś nowego. Ryś Braki w lodówce (1) Faktycznie na trzy wizyty śniadaniowe dwa razy brak było produktów na... lol TWISTER (1) Byłam klientka w tej "restauracji" w Rumi - niedziela (25.02.2018). Długi... studentka pizz(a) stop (1) co by dużo nie mówić - placki super, obsługa super, ciekawe eventy, wygląd... Kleofas Nie polecam (1) Ceny mocno wygórowane zwykly bar mleczny w ladniejszej otoczce. Za tę cenę... Daniel Polecam (1) Rewelacyjne buły! Wołowina idealnie przygotowana wraz z warzywami stanowi... Malwa