Bardzo smacznie (1) Małe i niepozorne miejsce z wyjątkowo smacznym jedzeniem. Porcje są duże i... Maciej Bez szaleństw (1) Zupy bardziej niż wodniste . Flaki całkowita porażka, gulaszowa prawie... ocypo opinion (1) la pasta que ordene estaba muy dura de paso que parecia mas sopa que una... Sakura
Mniam mniam (1) Uwielbiam Was Chochlo! Ratujecie świeżymi, gorącymi zupkami kiedy samej nie... mała MI Tragedia! Odradzam! (2) kucharz nie ma chyba pojęcia o smaku potraw, którymi nazywa "to coś", co... Anna Bardzo dobre (1) Jedzenie tutaj jest pyszne! Kamil Pychotka (1) Wysoki kucharz jest mistrzem! Z chęcią umowilabym się z nim po pracy ale nie... Lucyna nie polecam!!!! (2) parę dni temu odwiedziłem lokal z nadzieją na pyszny obiad. niestety... Robert Wspaniale, że jesteście (1) Uwielbiam krewetki - dlatego ucieszyłam się gdy powstała Krewetkarnia w... Hanka Dąbrowska Doskonale, doskonale, doskonale! (1) Jestem waszym fanem. Aglio- krewety z czosnkiem na białym winie- najlepsze... Emilian Matusiak Smacznie (1) Schludnie i zdrowo , polecam D Bar typowo studencki (1) Poutine z boxów - jedliśmy 3 x poutine z wieprzowiną berbeque, bardzo... ksantypa Tragedia (1) Z obsługą nie da się dogadać po polsku, ani po angielsku. 15 zł za kebab,... Jan Pyszne jedzonko, polecam! (1) Byłam w grupie czteroosobowej na kolacji, każde z nas zamówiło dwa dania i... Karolina Najlepsze makarony jakie jadłem (1) Miła obsługa, przyjemne wnętrze, jedzenie jest przygotowywane bardzo szybko.... Patryk Brak realizacji gruponu (1) Niestety nie mialam okazji zlejsc w restauracji z powodu odmowy realizacji... Niezadowolony klient Super! (1) Byłem, spróbowałem i padłem z wrażenia. Wg mnie trochę za drogo, ale smak... Pan Sułek Miejscowy (2) Szału nie ma , nie ma w menu typowych polskich zup, jadłem orientalny gulasz... wrzeszczanin coś innego niż burger. (1) Sycące, niedrogie, smaczne, przyjemnie i miło. maks Nie polecam tego baru surówkowego (1) !!! NIE POLECAM !!! Niejednokrotnie odwiedzaliśmy to miejsce i kebab godny... Leszek