Najlepsze makarony jakie jadłem (1) Miła obsługa, przyjemne wnętrze, jedzenie jest przygotowywane bardzo szybko.... Patryk Brak realizacji gruponu (1) Niestety nie mialam okazji zlejsc w restauracji z powodu odmowy realizacji... Niezadowolony klient Super! (1) Byłem, spróbowałem i padłem z wrażenia. Wg mnie trochę za drogo, ale smak... Pan Sułek
Miejscowy (2) Szału nie ma , nie ma w menu typowych polskich zup, jadłem orientalny gulasz... wrzeszczanin coś innego niż burger. (1) Sycące, niedrogie, smaczne, przyjemnie i miło. maks Nie polecam tego baru surówkowego (1) !!! NIE POLECAM !!! Niejednokrotnie odwiedzaliśmy to miejsce i kebab godny... Leszek Super odmiana (1) od Kebabów i Burgerów. Jeżeli nie obniżą lotów to lokal na stałe wpisze się w... Eryk pani w dredach- arogancja (1) Chciałbym zglosic jedno poważne zastrzeżenie: obsługa: pani w dredach jest... Arek Najlepsze azjatyckie bistro w okolicy (1) Obsługa bardzo miła i pomocna. Jadłem już we wszystkich azjatyckich bistro w... drtygrys Super sprawa (1) Skuszony opisem na 3miasto.pl, wybralem sie po pracy. Buła była naprawdę... Zadowolony klient gorąco polecam (1) wpadłam po długich zakupach - na niewielką cenę można się naprawdę najeść,... Ola Urokliwie i smacznie :) (1) Szerokie menu w atrakcyjnych cenach. Posiłki ciepłe, smaczne, a obsługa... Justyna Pyszne (1) Indyk.....z Grahamka.....pycha Nadia778 dno (1) Widziałam dziś, że w tym bistro gotuje Chińczyk (chyba, bo się nie... aldra Jedzenie (2) Zamówiłam Poutine wołowina barbecue, po pierwsze wołowina wyglądała jak mięso... Patrycja DO SZPITALA (4) Często bywam z dzieckiem w szpitalu i nigdy nie zamówię już obiadu nigdzie... Pola Serowa i Chili con carne (1) Bardzo dobre zupy, duzy wybór dodatków, miła obsługa i otwartość. Czy wejdę o... Jarekk Bardzo słabe jedzenie, niestety brudno. (1) Jedzenie bardzo słabe, obsługa uśmiechnięta ale niemiła. Dekoracja potraw jak... J.W neutralnie (1) neutralna,poniewaz innym moze smakowac,dla mnie zbyt tluste ... tomasz Dobre jedzenie w przyzwoitej cenie (1) Jedliśmy tam pierwszy raz i myślę, że jeszcze tam zawitamy. Bardzo przypadł... Marceli