Super odmiana (1) od Kebabów i Burgerów. Jeżeli nie obniżą lotów to lokal na stałe wpisze się w... Eryk pani w dredach- arogancja (1) Chciałbym zglosic jedno poważne zastrzeżenie: obsługa: pani w dredach jest... Arek Najlepsze azjatyckie bistro w okolicy (1) Obsługa bardzo miła i pomocna. Jadłem już we wszystkich azjatyckich bistro w... drtygrys
Super sprawa (1) Skuszony opisem na 3miasto.pl, wybralem sie po pracy. Buła była naprawdę... Zadowolony klient gorąco polecam (1) wpadłam po długich zakupach - na niewielką cenę można się naprawdę najeść,... Ola Urokliwie i smacznie :) (1) Szerokie menu w atrakcyjnych cenach. Posiłki ciepłe, smaczne, a obsługa... Justyna Pyszne (1) Indyk.....z Grahamka.....pycha Nadia778 dno (1) Widziałam dziś, że w tym bistro gotuje Chińczyk (chyba, bo się nie... aldra Jedzenie (2) Zamówiłam Poutine wołowina barbecue, po pierwsze wołowina wyglądała jak mięso... Patrycja DO SZPITALA (4) Często bywam z dzieckiem w szpitalu i nigdy nie zamówię już obiadu nigdzie... Pola Serowa i Chili con carne (1) Bardzo dobre zupy, duzy wybór dodatków, miła obsługa i otwartość. Czy wejdę o... Jarekk Bardzo słabe jedzenie, niestety brudno. (1) Jedzenie bardzo słabe, obsługa uśmiechnięta ale niemiła. Dekoracja potraw jak... J.W neutralnie (1) neutralna,poniewaz innym moze smakowac,dla mnie zbyt tluste ... tomasz Dobre jedzenie w przyzwoitej cenie (1) Jedliśmy tam pierwszy raz i myślę, że jeszcze tam zawitamy. Bardzo przypadł... Marceli Ale miejscówka!!! (1) Lokal w wysmakowanym stylu tamtych lat ale z nutą nowoczesności, młody... KateKate Kuchnia pelna pasji! (1) Najbardziej dopracowane ramen w Trojmiescie! Kilka makaronow do wyboru,... pestka Cos pysznego :) (1) Znakomita jakoś mięsa, pyszne dodatki i przemiły klimat. Beata rewelacyjny makaron (1) Sympatyczna obsługa i szybko podane danie. Wrócę zapewne tu po makaron na... mika Pysznie (1) Pizza placek żuławski najlepsza. Naleśniki rozpływające się w ustach. Polecam Patrycja Kolejny raz (1) Jestem dość częstym klientem Nigdy się nie zawiodłem, a wczoraj - 14.01.2018... Marek Prusakowski