Coś nowego (1) Pomysł na knajpę w miarę świeży, wiadomo, na początku nie wszystko jest... Olaf Baaardzo smacznie (1) Pierwszy raz w takim miejscu i bardzo pozytywne wrażenia :) jedzenie pyszne... Natalia Dla każdego cos dobrego (1) Ostatnio pomiędzy zajęciami wybraliśmy się wraz ze znajomymi do Nowego Lokalu... Głodne studenty z PG
Bardzo smaczne (1) Zapraszam i polecam wszystkim Rnuciarz Kolejny Zadowolony Klient (1) Jeden z moich ulubionych lokali, bardzo sympatyczna obsługa, ceny można... Jarek Zachwycona (1) Jestem zachwycona tym miejscem, kucharz powinien pracowac conajmniej w... Magda Fetta (1) Dobra szamka. Wpadłem na chwilę w przerwie między zajęciami na uczelni obok.... Samolocik Smakowicie (1) Przyszedłem raz i od razu spodobało mi się. Nie jest drogo A można się najeść... Cndispen Najlepsza indyjska restauracja w Trójmieście! (1) Zdecydowanie najsmaczniejsze dania kuchni indyjskiej jakie miałam okazję... Aleksandra Super! (1) Świetnie jedzenie, fantastycznie doprawione, czysta przyjemność! Posiłki są... Anna mniam (1) Polecam każdej głodnej osobie! Nie to ze pyszne to jeszcze słusznych rozimarów! giera Smacznie, tanio i zdrowo! :) (1) Jestem wegetarianką i ucieszylam się, gdy zobaczyłam w Menu Poutine wege :)... Kasia Dobre, zdrowe jedzonko :) (1) Od dłuższego czasu kupuję kanapki/sałatki w loveat i zdecydowanie polecam.... Adrian DRAMAT (1) Wpadłam ze znajomymi z czystej ciekawości. Spędziliśmy tam godzinę. Jakie... Monika Świeże produkty, polecam, jak najbardziej (1) W loveat kupuję już ponad roku i często chętnie wracam do tego punktu. To co... Maciej Ciekawe smaki (1) Korzystałem z obydwu lokalizacji i zawsze mila obsluga . Jedzenie smaczne... Marcin Pierwszy i ostatni raz byliśmy w Mata co chceta (1) Jedzenie jest nie dobre. Pani do zestawu pierś + ziemniaki pożałowała sosu a... Bobek gdyby wszystkie bary w Gdańsku były takie jak Perełka (1) solidna kuchnia, najlepsze kotlety jajeczne, menu dokładnie takie jak... gdańszczanin a nie słoik Do syta :-) (1) Super jedzenie, tego nie było w trójmieście! Kubełek z frytkami i... Anna po prostu pysznie (1) dobrze skomponowane menu dostosowane za każdym razem do pory roku; żeberka... Marta