Qu'est-ce que c'est? (1) Ce ne pas poutine. I don't know who came with the idea to make poutine, but... Denise Polecamy wszystkim (1) Kolejny raz odwiedziłysmy z koleżanką Niepokornych ... I kolejny raz mile... Kasia i Ola Pychota (1) Pracuje na terenie Portu Gdynia i bardzo często zamawiam u Zena - dosłownie z... Asia
Są zaj****i! (1) A stwierdziłem że spróbuje. P****e mi zj****li zamówienie, ale zdeterminowany... V Masakra (1) Postanowiłam wyrazić swoją opinię ponieważ nigdy nie jadłam tak nie dobrego... Aneta Ewka (2) Jedzonko wyśmienite. Ziemniaki pyszne, porcja duża, ceny normalne. Obsługa... Ewka TANIO I SMACZNIE !!! (1) Świetne miejsce na rodzinny obiad. Bardzo pyszne dania :) Obsługa bardzo... Samanta Jedzenie słabe (1) Byłem 2 razy. Za pierwszym zamówiłem makaron z kurczakiem na chrupko.... Adam Najlepsze makarony (1) Polecam z całego serca :) Najlepsze ravioli w mieście. Pani, która je... Ania Mega Vega menu (1) Fajny, nowoczesny lokal. Mloda zawsze miła obsługa. Różnorodność dań... Hubert Mój kebab był słony :-/ (1) z trudem go zjadłem Bartek nie polecam (1) Kuchnia, w sensie smak jak konsystencja dań pozostawia bardzo wiele do... Klient rewelacja (1) Polecam z czystym sumieniem ,makarony bardzo dobre ,desery ... jak dla mnie... Kasia polecam (1) Pyszne, świeże makarony robione na miejscu. Duży plus za możliwość kupienia... Halina Zmniejszające się porcje (3) Coraz częściej mam wrażenie, że bar zmniejsza porcje serwowanych posiłków.... Patrycja Bardzo mi się podoba (1) Zacznę od tego, że jestem Waszą stałą klientką. Bardzo podoba mi się... Ilona Gr Zupy i pierogi (1) Pierogarnia Pierogi i Spółka ok ,pierogi i zupy bardzo smaczne polecam... Piotr kto to gotuje (1) Chciałam coś zjeść szybko i choć słyszałam nie najlepsze opinie o tym... klientka Moja opinia o bistro jest następująca: (1) Trzymam kciuki za lokal, bo to jedyne miejsce w okolicy, w którym można zjeść... Bartek NOO (1) Jak ja się ciesze że nie wpadła na to żeby opinie prezcytać nim zamówie.... JAA