Przeciętnie (1) Lokal czysty, Pani z obsługi uśmiechnięta i przyjazna dla klienta. Natomiast... Wojciech Nie polecam (1) Z ciekawości wybraliśmy się na frytki po kanadyjsku . Nie wiem jak pierwotnie... Kasia Pyszne (1) Stale z rodziną zamawiamy kurczaki z sosami. Zarówno na miejscu w lokalu jak... G
Nie bistro tylko speluna (1) Nie polecam. Parę lat temu było dobre jedzenie a teraz,szkoda gadać . Po 20... Grzegorz Asia Hoanmy (1) Rewelka Jadam tu regularnie, ok 2,3 razy w tygodniu Polecam danie nr 51... Artur Dobre krewety - słaba obsługa (2) Bardzo dobre krewetki, świeże i aromatyczne. Obsługa znudzona i bez entuzjazmu. gook Smacznie, świeżo i na czas ! (1) Catering zamówiony do domu na półmiskach jednorazowych. Miła obsługa, dostawa... Iga Skrajne odczucia. (2) Po otrzymaniu telefonicznej informacji, że są wolne stoliki, poinformowano... Jan Mania (1) Przemiła obsługa, jedzenie bardzo smaczne :))) i w odpowiednim czasie od... Mania Catering (1) Bardzo dobre jedzenie,przepyszne de voaille. Obsługa i terminowość pierwsza... Iwona Dostawa tragedia (1) Ponad dwie godziny czekania za dowozem. Lepiej zamówić pizzę. Wieksza szansa... Łukasz fajny lokal (1) Załatwiałem sprawy, zaszedłem. Czysto, wnętrze nowe. Obsługa ok, pomocna i... słoik Pyszne jedzenie, brawo! (1) W nawiązaniu do poprzedniej opinii muszę bardzo pochwalić za poprawę. Burrito... Ally Bioway Dmowskiego najlepszy bar (1) na Dmowskiego najlepsze jedzenie i super obsługa Ewel Kurczak bez skrzydeł czy skrzydła bez kurczaka? (1) Skrzydełka z kurczaka i frytki. To wszystko. Serio, nic więcej tu nie... kocur Tragedia - brak dodatków a zwłaszcza sosu!!!!!! (1) Coś nie tak z niektórymi zmianami (godz. 14 19 październik 2017). Jeśli juz... Admin fajne miejsce (1) Przemiła obsługa, pyszne jedzenie i bardzo oryginalne. Bardzo fajny klimat :) Agnieszka Bioway Dmowskiego (1) Najlepszy bar w trójmieście Elżbieta Nie polecam! (1) Mięso tłuste, pełno skór, surówka śmierdząca. Kiedyś to miejsce było godne... Aneta Jedzienie (1) Jadalam w wielu roznych tajskich restauracjach , knajpach , czy budkach na... Monika