Rewelacja (1) Mam nadzieje, ze w tym pechowym dla knajpek miejscu Ram Ram zagości na... Sąsiadka najlepsze naleśniki, super odsługa (1) Byliśmy z żoną, polecam wszystkim jak będą w Gdańsku. Super jedzenie, obsługa... turyści z Warszawy Mozna zjesc raz na tym tyle (1) Zjedlismy w tym lokalu pierwszy raz skuszeni opiniami na... Girl and Boy
Polecam (1) Uwielbiam owoce morza i jadam ich sporo. Te sprobowane w krewetkarni, to... Alicja Niby fajnie ale jakoś bezpłciowo (1) Skuszony róznymi opiniami postanowiłem sprawdzić lokal. Krotko i na temat : -... Kris Jest pysznie (1) Polecam skrzydełka z Kury domowej, bo są najlepsze, jakie kiedykolwiek... Ania Przyjemnie (1) Pierwszy raz i pewnie nie ostatni, polecam :) Aleksandra Najlepsze krewetki w Trójmieście! (1) Aglio wyśmienite! Atmosfera w lokalu zachęca do dłuższego pobytu , menu... Miłosz Pyszności! (2) Zamawiamy z dostawą i zawsze wszystko dostajemy cieplutkie. Placek po... Iwona Polecam (1) Jedzenie smaczne, porcje odpowiedniej wielkości, wystrój świetny, obsługa... Anna Najlepsze kanapeczki w Trójmiescie! (1) Polecam w 100%. Gdy pierwszy raz postanowiłem spróbować ich kanapeczki, byłem... :) Polecam Super Miejsce (1) Jestem częstym gościem, poniewaz mieszkam we Wrzeszczu, zawsze uśmiechnięta... Monika Najlepsza kuchnia azjatycka w Gdańsku (1) Świeże składniki kupowane na rynku obok, bardzo dobre jakościowo mięso, duże... Krzychmiel Polecam (1) Szybko smacznie i zdrowo, nie mam zastrzeżeń co do jakości potraw i obsługi,... Marek, Sopot. Dobre chociaż... (1) Mieszkam blisko więc czasem odwiedzam:) lokal czysty,obsługa przyjemna.Jednak... Dorota Sól i pieprz to luksus (1) Miejsce całkiem fajne, jedzenie też OK. Ale chyba zaczyna mieć problem ze... Justyna Żenada (1) Zamówiłęm zestaw i pytam ise czy zamiast ryżu można prosić makaron, Pani... marek TAK! (1) smacznie, fajnie z pomyslem, polecam heheszka Catering w niedziele (1) Bardzo dobre jedzenie, zamówiony catering miałam na 9 osób a były takie... ZADOWOLONA i NAJEDZONA CAŁA RODZ Świrtny lokal (1) Pyszna pizza i carbonara. Kawa również bardzo dobra. Na pewno tam wrócimy. Adam