Lasagne - MASAKRA! (1) Zamówione lasagne były zylcowate, a\'la kalosz. Polane dziwnym płynem o smaku... Tomasz Łosoś na medal, żurek na konkurs, szefowa zamiast Gessler! (1) jak w tytule! Znajomi poradzili aby stołować się w smażalni Pani Ireny bo od... kaszub.gdynia@wp.pl Najlepszy. (1) Najlepszy tzw Chińczyk w jakim jadłem, kurczak specjalny hanoi the best!!!!!! Borys_q
Zadowolona (1) Jadlam dzisiaj w Galerii Przymorze i powiem jedzonko pyszne , wzielam sobie... Tosia Tragedia (1) W życiu nie jadłem gorszej lasagne. Do tej pory mam odruch wymiotny jak o... Dawid Polecam (1) Bardzo dobre miejsce na śniadania ciekawa oferta lunchowa miła obsługa... Arkadiusz Najlepsze naleśniki w trójmieście (1) Byłem z rodzinką w niedzielę w naleśnikarni CREPES i jestem w szoku!!! Tak... Marek Całkiem dobrze (1) Jadłem pierogi ruskie - bardzo smaczne, szczególnie farsz, aczkolwiek trochę... sobmar Nie polecam (1) Najgorsza carbonara , którą miałem okazję zjeść !!! Boczku jak na lekarstwo a... Ozi Zdecydowanie warto ! (1) Super kontakt z właścicielem/ pasjonat. Dobrze dobrane produkty i olbrzymia... Bartek Bardzo nie miły Pan w dredach (1) Do knajpy trafiliśmy przypadkiem z mamą w niedzielę kryjąc się przed deszczem... Marcin Odradzam (1) Koszmar zamówiłam rollo za 13zł i wyszłam głodna, nie potrafię ocenić smaku... Kasia Nie polecam! (1) Podobna sytuacja, jak opisuje Pan powyżej. Ogromne porcje ryb. Nic dziwnego,... Katarzyna Fajny klimat, świetne jedzenie (1) Lokal nowy, z nietypowym menu. Trochę trzeba poczekać na jedzenie ale WARTO!!! Halina Pyszności ! (1) Bylam 3 razy ! I bede wiecej za kazdym razem pyszne! Obsluga bardzo mila.... Ola AniaD (1) Bardzo dobre jedzenie. Wybrałam to miejsce na spotkanie z koleżanką po pracy... AniaD Bardzo przyjemne miejsce (1) Gorąco polecam szarpaną wieprzowinę - na prawdę super smaczna. Świeża, czysta... M Pozytywnie zaskoczony (1) Bardzo dobre jedzenie, atmosfera, miejsce przyjazne dla osób młodszych,... Piotr Polecam (1) Polecam z czystym sumieniem Smacznie, czysto, ceny Ok ... POLECAM ! Tala Polecam (1) Niebo w gebie . Wystrój lokalu bardzo na czasie . No i obsluga przez samego... Pawel