Poniżej przeciętnej (1) Dania stylizowane na ogólnie "azjatyckie" bo nawet nie na tajskie. Kompletny... Pabi Tragedia (1) Nie polecam masakra kucharz chyba sie zmienil Dania nie przyprawione... Tragedia (1) Czas oczekiwania godzina. Obsługa niemalże nas wyprosiła bo przyszło za dużo... Aga
Pekin Bar outlet gdansk (1) Pani ktora stała za kasa 19.08.2017 jej wyraz twarzy podejscie do klijenta... Emiliana Super (1) Bardzo dobre jedzenie w super cenie. Polecam Jacek Smutek (1) Jak dla mnie najgorsze spagetti carbonare w Gdyni. Gdynianka Wstrętne I wodniste (1) Obsługa na początku była dość miła do czasu aż zwróciłem uwagę, że ryba jest... Marcel Przyjemny lokalik na lunch (1) Przyjemne, nastrojowe, trochę industrialne wnętrze. Ceny całkiem przystępne.... Maciej Miło (1) Przy okazji wizyty w Gdyni na szybko musiałam coś zjeść, wybrałam Leniwą... Aga Absolutny wypas! (1) Niepozorna tablica informacyjna stojąca na ulicy przy wejściu do biurowca... Agata Polecam! (1) Często wracam do tego baru. Bardzo smaczne dania, dostateczne porcje,duży... klientka Najedzeni i zadowoleni :-))) (1) Niejeden lokal z tzw. wyższej półki może pozazdrościć Zagrodzie Rybackiej... Wojtek Polecam (1) Pyszne jedzenie i świetna obsługa . Krystian Pogorszyło się (1) Mały wybór dań dostępnych "od ręki" , na zwykłe naleśniki trzeba czekać -od... Adam Bardzo polecam (1) Trafiłam do tego miejsca przypadkiem. Ale nie żałuję. Bardzo przyjemne... Bożena Tylko na telefon (1) Na telefon wszystko ok jedzenie dobre ,panowie przyjmujący zlecenie i... Gdynianie Zachwycony warszawiak daje 6 (1) Świetna ryba, świeża! Ceny adekwatne do jakości, obsługa miła rozgadana i... Robert Super (1) Super smak, godne polecenia miejsce Zulka Rewelacja ! (1) polecamy serdecznie, pysznie i niedrogo. Barbara Pychotka! (1) Tutaj w Galerii naleśnik z twarogiem zawsze pyyyyycha! w przeciwieństwie do... Dorisss