Bardzo polecam (1) Trafiłam do tego miejsca przypadkiem. Ale nie żałuję. Bardzo przyjemne... Bożena Tylko na telefon (1) Na telefon wszystko ok jedzenie dobre ,panowie przyjmujący zlecenie i... Gdynianie Zachwycony warszawiak daje 6 (1) Świetna ryba, świeża! Ceny adekwatne do jakości, obsługa miła rozgadana i... Robert
Super (1) Super smak, godne polecenia miejsce Zulka Rewelacja ! (1) polecamy serdecznie, pysznie i niedrogo. Barbara Pychotka! (1) Tutaj w Galerii naleśnik z twarogiem zawsze pyyyyycha! w przeciwieństwie do... Dorisss Byłem tam 3 razy w ostatnie 2 tygodnie. (1) Było zawsze pysznie. Rob Spicy znaczy bardzo ostre (1) Pierwsze pytanie jakie należy zadać to czego nie ma z menu. Poza tym to co... Pan Lody gofry kawa (1) Wyśmienite lody i gofry a na koniec kawka . Maurycy dobre mieso (1) chwale bo moge to zroboc z cystym sumieniem. maja najlepsze mieso w gdansku-... artur psa lepiej karmie (1) OMIJAJCIE Z DALEKA -SZCZERZE ODRADZAM dziś zaplacilem za lasagne a dostalem... artur. Opinia (1) jeszcze parę m-cy temu ceny były przystępne a od lipca nastąpiła... Marian Pyszna, swieza rybka :) (1) Naprawde tanio i smacznie, sama jestem pozytywnie zaskoczona, halibut z... Dorota Zamówienie telefoniczne (1) Zamówiłam przez telefon konkretne danie, na konkretną godzinę, z odbiorem... Kalina ogólnie nie polecam !!! (1) Jedzenie katastrofa, osoba, która w kuchni, nie ma żadnego pojęcia o tym!... Łukasz Pysznie i tanio (1) Najadłem się z rodziną do syta za cenę przystępną dla każdej rodziny. Jakbym... G3 Rewelacja. (1) Jedzenie jakbym była u babci na niedzielnym obiadku. A. Bar i-100 gram to najlepsze co Gdańsk Wrzeszcz (1) Stołowałem się tam przez ponad rok i jedzenie przepyszne w dobrej cenie. Za... Oskar Wizyta w sezonie (1) Kooolejka jakich mało. Sezon. Ok. Tylko że przez tą kolejkę co chwilę... Paulina Mialo byc wow (1) A wyszlo takie sobie. Drogo, a jakosc i smak slaby. Ewa