Byłem tam 3 razy w ostatnie 2 tygodnie. (1) Było zawsze pysznie. Rob Spicy znaczy bardzo ostre (1) Pierwsze pytanie jakie należy zadać to czego nie ma z menu. Poza tym to co... Pan Lody gofry kawa (1) Wyśmienite lody i gofry a na koniec kawka . Maurycy
dobre mieso (1) chwale bo moge to zroboc z cystym sumieniem. maja najlepsze mieso w gdansku-... artur psa lepiej karmie (1) OMIJAJCIE Z DALEKA -SZCZERZE ODRADZAM dziś zaplacilem za lasagne a dostalem... artur. Opinia (1) jeszcze parę m-cy temu ceny były przystępne a od lipca nastąpiła... Marian Pyszna, swieza rybka :) (1) Naprawde tanio i smacznie, sama jestem pozytywnie zaskoczona, halibut z... Dorota Zamówienie telefoniczne (1) Zamówiłam przez telefon konkretne danie, na konkretną godzinę, z odbiorem... Kalina ogólnie nie polecam !!! (1) Jedzenie katastrofa, osoba, która w kuchni, nie ma żadnego pojęcia o tym!... Łukasz Pysznie i tanio (1) Najadłem się z rodziną do syta za cenę przystępną dla każdej rodziny. Jakbym... G3 Rewelacja. (1) Jedzenie jakbym była u babci na niedzielnym obiadku. A. Bar i-100 gram to najlepsze co Gdańsk Wrzeszcz (1) Stołowałem się tam przez ponad rok i jedzenie przepyszne w dobrej cenie. Za... Oskar Wizyta w sezonie (1) Kooolejka jakich mało. Sezon. Ok. Tylko że przez tą kolejkę co chwilę... Paulina Mialo byc wow (1) A wyszlo takie sobie. Drogo, a jakosc i smak slaby. Ewa PORAŻKA (2) Totalna porażka! nigdy nie jadłam jeszcze tak niedobrego, przypalonego... paulina Omijać ...... (1) Dzisiaj niedziela - pojechaliśmy na obiad. Flądra. Filet smażona na starym... Baba najlepsze devolaje w mieście (1) - jak w temacie - to opinia mojego syna, którą zresztą podzielam. Uwielbiam... Karolina Tanio, zdrowa i od serca;) (1) Bylam dwa razy, zajrze zapewne na wiecej. Smacznie, niedrogo. Widac ze... figa Obsługa niekompetentna (1) Obsługa pomyliła dania, w rezultacie jedna osoba już zjadła a druga jeszcze... Beata Może być ale bez rewelacji (1) Zamówiłam po raz pierwszy, generalnie czas oczekiwania i obsługa ok, ale... KLient