Super (1) Smacznie i bardzo sympatycznie .wrocimy!!!!:) Emilia Super (1) Jedyne takie miejsce w Trójmieście polecam Chrzanek Na to czekałam!!! (1) W końcu cos innego niż mrożone fryty, odgrzewane zapiekanki i mrożona... Matylda
Najlepsze gofry jakie jadłam w Trójmieście (1) Obsługa przychodziła nawet kilka razy w czasie oczekiwania na posiłek, żeby... Kasia Jedyne takie miejsce... (1) Byliśmy pierwszy raz ze znajomymi. Przechodziliśmy obok i postanowiliśmy... Marta Bistro Wczasy spoko (1) Miejsce w dobrej lokalizacji (blisko plaży i przy samym przystanku... Nutria najlepsze miejsce nad morzem ! (1) Miejsce z bardzo dobrym jedzeniem i muzyką. Zupelnie odstaje od reszty "bud"... Edyta Wszystko na duży plus (1) Mega fajne miejsce, jedzenie super. Wafle dla mnie nowe odkrycie w takim... Łukasz miło i szybko (1) Bardzo szybka dostawa, miły dostawca. Jedzenie delikatnie przyprawione,... Nadia Miejsce ok (1) Obsługa trochę zakręcona ale mam nadzieję że się szybko ogarną. Za to gofry... Mayki Mrożonki (1) Jakis czas temu stwierdziłem z dziewczyn, że mamy ochotę na cos orientalnego.... BM Coś wspaniałego! (1) Zaskakująco smaczne połączenia składników nie zawierających produktów... Uwielbiam sałatki Pyszne naleśniki super obsługa (1) Najlepsze naleśniki jakie jadłam :) mniam mniam ANETA Świetne burgery, warto poczekać! (1) Poziom wyżej niż KFC :-) Matt Genialne smaki w pięknej oprawie! (1) W Bistro Wczasy zamówiliśmy kilka dań i napojów: Zupa ogórkowa była w... MagdaK Zadowolony gość (1) Super lokalik przytulnie smacznie i miło.Goronco polecam. Adam Ładnie, fajnie, smacznie! (1) Świetne miejsce. Byliśmy na śniadaniu, lunchu jak i imprezie rodzinnej. Jest... Karol Super miejsce (1) świetne miejsce na śniadanie! Było pysznie, dziekujemy za miłą obsługę.... Karolina Rybki (1) W minioną niedzielę zatrzymaliśmy się tu na obiad. Sola smaczna, ziemniaczki... Iwona pyszne jedzonko (1) poszedlem do restauracji sugerujac sie opiniami z internetu i na prawde... mister kanister