polecam (1) Byłam na nocy restauracji, menu nam się spodobało więc poszliśmy, od progu... aga Bardzo fajne (1) Loveat w Gdyni na Świętojańskiej jest moim ulubionym, bo w przeciwieństwie do... Artur Szakszuka dobra, ale spaghetti z mielonymi skabe (1) Szakszuka zrobiona dobrze, soczysta i bogata. Jajka wbite pod sam koniec... Wojtek
Dziwne miejsce. (1) Jedzenie jak na tani bar jest dobre. Mają natomiast gigantyczny problem z... Pawco Opinia (1) Obsługa do likwidacji - niemiła, niegrzeczna . Czekanie po zamówieniu... Wk Polecam ! (1) Jedzenie pyszne, jak u mamy stokrota.99 Nie polecam (1) W sobotni wieczór (na półtorej godziny przed zamknięciem) z obsługi zostaje... Zyta Przestrzegam (2) Zamówiłem łososia z ziemniakami. Zamiast łososia dostałem poszarpane resztki... Krystian Obiad na imprezę rodzinną (2) Świetne, smaczne, świeże jedzenie, przygotowane na imprezę rodzinną. Goście... Andrzej Super (1) Uwielbiam Loveat. Jedzienie jest zawsze świeże w rewelacyjnej cenie, kawa,... Klaudia ten kebab to jakaś pomyłka (1) i zwyczajne złodziejstwo - kebab to surówki z sosem, zimne, bułka... Darek szok... (1) Wiele razy broniłam tego lokalu przed niezadowolonymi znajomymi. Niestety, w... Kasia Średnio (1) Byłam tam kilka dni temu. Ładny i czysty lokal. Przyjemnie tam było.... Jowita Pyszne (1) Bywam regularnie, rewelacyjny dyniowy i guacamole. ME NAJLEPSZY BAR (1) Jednoglosnie z rodzina uznalismy ze to jedno z najlepszych miejsc w ktorym... :) Jedzenie (1) Obsługa ok. Co do jedzenia: tłuste, ciężkie, bez smaku. Mogłoby być bardziej... Asia dobre szybko niedrogo (1) proste i smaczne jedzenie w dobrej cenie Krystian zimno tam dają jeść ... (1) Pierwsze i ostatnie moje doświadczenia - przykre - tam dają zimne dania... MMariusz bardzo dobre, ale (1) na baigle czekaliśmy chyba z 30 minut. Zwykle staram się nie przebierać... Michał Superancko (1) Miałem okazje dziś zjeść tu pierwszy raz, mimo ze wcześniej słyszałem dużo... Jan