Super zadowoleni (1) Super rybka i inne dania sympatyczna obsługa i atmosfera zostaliśmy... Asia Bardzo dobra włoska pizza (1) Świetne ciasto, chrupiące brzegi, miękki środek - włoskie, oryginalne... dens Przestrzegam przed tym miejscem - potwierdzam negatywne opinie; (1) dziś (16.06.2017) w południe zamówiłem tam kebab w cenie 12,95; nie... Dawid
Polecam (1) Przepyszne eksplozja smaków od słodkiego po ostry i do syta fajny klimat jest... Marek smak się poprawił:) (1) Po klilku miesiącach daliśmy A-donglowi kolejna szanse i tym razem wrazenia... kluskosusły bardzo smaczny kebab (1) Jeden z najlepszych kebabow. Smaczne mieso, przyrumienione, smaczne sosy i... anna Polecam wszystkim (1) Obsługa na wysokim poziomie,wlasciciele wychodzą na przeciw klienta, ryby... Michu Totalna porażka po całości, nie polecam (1) (Byc może ta opinia pomoże usprawnić smak)..po raz pierwszy zdarza mi się... Daria Porażka (1) Podziwiam szefa kuchni za umiejetnosc krojenia piersi z kurczaka i schabu na... Kotlecik kanapeczki i kawisie pychota (1) Można zjeść śniadanie za 10 zł i jest full wypas: dla mięsożerców i... Kornelia Kawa (1) Pijemy kawę co nie przypomina kawy za mega kasę,pilismy kawy w wielu... Anka4don świetnie, po prostu świetnie! (1) Jadłem flądrę i była okropnie dobra;) świeża i znakomicie zrobiona. Pani,... Roman Bardzo smaczna kuchnia! (1) Aromatycznie, niedrogo i mozna sie najesc! Super miejsce gdy ma sie ochote na... rypel nie dziękuję (1) Skorzystałam 3 razy i bez rewelacji. Natomiast dzisiaj, to był mój ostatni... Anna Profesjonalizm (1) Dziekujemy calemu Teamowi Bar Zulawski w Gdansku Wrzeszcz a szczegolnie... Daniela Ruta Profesjonalizm i życzliwość (1) Jakość, terminowość i cena - na 6! Profesjonalizm i życzliwość - nieocenione.... Rodzina z Brzeźna Świetne miejsce, świeże jedzenie bez czekania (1) Fajny lokal z bardzo miłą, konkretną obsługą. Można zjeść świeżą sałatkę,... Marek Pyrewsko pyrne :) (1) Pyszne jedzonko ogromne porcje mozna sie najesc za grosze polecamm Ania Pyszne i tanie (2) Zestaw- duży kotlet z piersi + frytki i surówka 13;90 bardzo,dobre i soczysty... Klient POLECAM (1) Serio polecam, wszystko zawsze świeże i smaczne :) Marcin