Profesjonalizm (1) Dziekujemy calemu Teamowi Bar Zulawski w Gdansku Wrzeszcz a szczegolnie... Daniela Ruta Profesjonalizm i życzliwość (1) Jakość, terminowość i cena - na 6! Profesjonalizm i życzliwość - nieocenione.... Rodzina z Brzeźna Świetne miejsce, świeże jedzenie bez czekania (1) Fajny lokal z bardzo miłą, konkretną obsługą. Można zjeść świeżą sałatkę,... Marek
Pyrewsko pyrne :) (1) Pyszne jedzonko ogromne porcje mozna sie najesc za grosze polecamm Ania Pyszne i tanie (2) Zestaw- duży kotlet z piersi + frytki i surówka 13;90 bardzo,dobre i soczysty... Klient POLECAM (1) Serio polecam, wszystko zawsze świeże i smaczne :) Marcin Najlepszy w trójmieście (1) Tanio, szybko i smacznie. Krzysiek K. Polecam (1) Ryba bardzo smaczna. Belona wyśmienita, trochę czekałem (ok 25 minut), ale... Rnd best wege w Tricity (1) Fajna klimatyczna restauracja z daniami wege. Punkt obowiązkowy przy wizycie... Marcin niedziela 21 maja (1) Fajne miejsce na smaczną rybę w ub.roku straciło u mnie wszystko po... ryswit Rasy bar morena (1) Nie polecam, złożyłam zamówienie, Pani powiedziała że trzeba poczekać 4... Paulina Smacznie i niedrogo! (3) Niedawno odkryłam ten bar, smaczne jedzenie i niskie ceny. Widać że... Zadowolona Czy to nie jest bardziej Pijalnia piwa? (1) Jedzenie wydaje się dobre, np. Pizza, ale zupy są nie za bardzo. Kto do... Daria Zapowiadalo sie srednio (1) Wszystko sie jednak zmienilo kiedy wyszly dania na stół. Jednoglosnie... Tomczu Na pewno tu wrócę! ;) (1) Dziś wstąpiłam tylko na "dzień dobry, poproszę kawę", kawa bardzo smaczna,... Karolina rewelacja :) (1) Jedzenie wyśmienite. Idealnie miejsce dla mięsożerców :) Karta mała,... mikewazowski Catering na 6 (1) Jakość jedzenia,estetyka podania,wielkość porcji,terminowość dostawy-wszystko... Barbara Polecam (1) Bardzo smaczne i ciekawe miejsce, polecam sniadania! :D super! Uszy85 Wyglad (1) Kanapka którą otrzymałem rozpadała się w ręku była bardzo niechlujnie... Marcin Naprawdę domowe jedzenie - i to naprawdę a nie tylko w reklamie (1) Słuchajcie nie często piszę recenzje w necie ale to miejsce warto polecić... Marcin