best wege w Tricity (1) Fajna klimatyczna restauracja z daniami wege. Punkt obowiązkowy przy wizycie... Marcin niedziela 21 maja (1) Fajne miejsce na smaczną rybę w ub.roku straciło u mnie wszystko po... ryswit Rasy bar morena (1) Nie polecam, złożyłam zamówienie, Pani powiedziała że trzeba poczekać 4... Paulina
Smacznie i niedrogo! (3) Niedawno odkryłam ten bar, smaczne jedzenie i niskie ceny. Widać że... Zadowolona Czy to nie jest bardziej Pijalnia piwa? (1) Jedzenie wydaje się dobre, np. Pizza, ale zupy są nie za bardzo. Kto do... Daria Zapowiadalo sie srednio (1) Wszystko sie jednak zmienilo kiedy wyszly dania na stół. Jednoglosnie... Tomczu Na pewno tu wrócę! ;) (1) Dziś wstąpiłam tylko na "dzień dobry, poproszę kawę", kawa bardzo smaczna,... Karolina rewelacja :) (1) Jedzenie wyśmienite. Idealnie miejsce dla mięsożerców :) Karta mała,... mikewazowski Catering na 6 (1) Jakość jedzenia,estetyka podania,wielkość porcji,terminowość dostawy-wszystko... Barbara Polecam (1) Bardzo smaczne i ciekawe miejsce, polecam sniadania! :D super! Uszy85 Wyglad (1) Kanapka którą otrzymałem rozpadała się w ręku była bardzo niechlujnie... Marcin Naprawdę domowe jedzenie - i to naprawdę a nie tylko w reklamie (1) Słuchajcie nie często piszę recenzje w necie ale to miejsce warto polecić... Marcin Restauracyjna porażka (1) Zamiana miescami mięs na 2 talerzach okazała się zbyt trudna dla obsługi. W... Piotr M Co wy ludzie tak narzekacie (1) Typowy fastfood azjatycki , czego sie spodziewaliscie ? Jedzonko jak za te... Sopocian weszłam raz (1) I dań obiadowych... nie było wcale. Zaiste, fantastyczna jadłodajna. ja Eliksir (2) W tej restauracji/cocktail barze jest sporo sprzeczności, byłam tam pierwszy... M Dzisiaj zawód (1) Przychodze tu na lasagne. Dzis jadlem twarda o konsystencji jak wióry.... Olek wszystko super tylko ta sól i tłuszcz...!? (1) Witam, ..niezbyt często ale bywam i prawie zawsze jest ten sam problem,... Piotr Warto (1) Bardzo dobre jedzenie . Wystrój bardzo skromny. Właściciel mógłby... Dzony Skandal (1) Jedzenie Ok, jednak stosunek do klienta fatalny. Skorzystaliśmy z baru gdyż... Xyz