Megaaaa (1) Rewelacja, jem tam za każdym razem kiedy odwiedzam Fashion House. Super sosy,... Asia Super (1) Na tę chwilę najlepsza wegańska knajpa w 3city! Bardzo proste menu( 3 Dania i... Afri Pycha! (1) Genialne miejsce. Proste, nie przekombinowane. Lokal mógłby być większy, ale... Rotor
Dobre jedzenie, warto spróbować (1) Jedzenie smaczne, aczkolwiek mogłoby być ostrzejsze. Szkoda, że niektóre... Ally catering / obsługa na wysokim poziomie (1) korzystając pierwszy raz z usług cateringowych, współpracę oceniam wysoko.... FIRMA Polecam (1) Jadłem schabowego Timo porcja duża i naprawdę smaczna. Tomek Przewspaniale i pysznie (1) Jak w naglowku, rewelacja doznan smakowych. Polecam wszystkim. Teraz chyba... Marta Bardzo dobre orientalne jedzenie w przystępnych cenach (1) Razem z żoną zamówiliśmy dwa różne dania, Cheese Buldak oraz Bulgogi, oba... AT Świetna inicjatywa (1) Bardzo ciekawe miejsce. Liczę, że Mesobox zapoczątkuje w Trójmieście modę na... gość Ludzie ospali... (1) Ludzie ospali, jedzenie z torebek jak w McDonald's. Kierowniczka to jakiś... Animex Zależy na co się skusicie (1) Kanapki macie niezłe ale sałatki niespecjalnie. Dzisiejsza z tuńczykiem -... Ka Mam wrażenie, że porcje coraz mniejsze (1) Chyba w ciągu ostatniego roku zmienili kucharza, albo jest kilku, ale potrawy... A. อาหารรสชาติไม่อร่อ&# (2) ผัดไทยเค็มม... tomatrix Nie polecam (1) Zamówiłem grand kubek z podwójnym mięsem ,nie dość że nie było podwójne to... POL33 Stara bulka (1) Zamówiłem hotdoga miał być z kapustka był z ogórkami kwaszonymi... bułka była... Kehkoh Słabo i nieuczciwie (1) Zamówiłem danie główne (kurczak + ryż) i dodatkowo pieczywo Naan. Dostałem... rk Pyszności (1) Bardzo smaczne jedzonko w przystępnej cenie , polecam ! Kamil Masakra!!! (1) Leczo ochydne słone... Dosłownie 6 połówek ziemniaka nikomu nie polecam.... A... Policjant Masakra!!! (1) Leczo ochydne słone... Dosłownie 6 połówek ziemniaka nikomu nie polecam.... A... Policjant Polecam (1) Od wielu lat chodzimy tam na rybkę i zawsze trzymają poziom. Janusz