Świetna inicjatywa (1) Bardzo ciekawe miejsce. Liczę, że Mesobox zapoczątkuje w Trójmieście modę na... gość Ludzie ospali... (1) Ludzie ospali, jedzenie z torebek jak w McDonald's. Kierowniczka to jakiś... Animex Zależy na co się skusicie (1) Kanapki macie niezłe ale sałatki niespecjalnie. Dzisiejsza z tuńczykiem -... Ka
Mam wrażenie, że porcje coraz mniejsze (1) Chyba w ciągu ostatniego roku zmienili kucharza, albo jest kilku, ale potrawy... A. อาหารรสชาติไม่อร่อ&# (2) ผัดไทยเค็มม... tomatrix Nie polecam (1) Zamówiłem grand kubek z podwójnym mięsem ,nie dość że nie było podwójne to... POL33 Stara bulka (1) Zamówiłem hotdoga miał być z kapustka był z ogórkami kwaszonymi... bułka była... Kehkoh Słabo i nieuczciwie (1) Zamówiłem danie główne (kurczak + ryż) i dodatkowo pieczywo Naan. Dostałem... rk Pyszności (1) Bardzo smaczne jedzonko w przystępnej cenie , polecam ! Kamil Masakra!!! (1) Leczo ochydne słone... Dosłownie 6 połówek ziemniaka nikomu nie polecam.... A... Policjant Masakra!!! (1) Leczo ochydne słone... Dosłownie 6 połówek ziemniaka nikomu nie polecam.... A... Policjant Polecam (1) Od wielu lat chodzimy tam na rybkę i zawsze trzymają poziom. Janusz bardzo polecam! (1) od trzech lat niezmiennie uwielbiamy ze znajomymi pizze z Mąki i Kawy; pizza... Kasia Kiedyś-bardzo ok. Teraz-żenada (1) Miejsce bez porównania do tego co było kilka lat temu. Wystrój tandetny, ceny... xyz Przyzwoicie (1) Bardzo fajny plac zabaw dla dzieci. Jedzenie ok. Kuba Chrupiący kurczak (1) Polecam.Jedzonko pyszne ,wszystko świeżutkie,pachnące,obsługa miła.Polecam... Lucyna Średnio..... (1) Wnętrze nie zachwyca, nie czuć indyjskiego klimatu. Jest brudno, brudno i... Iza Kiepska obsluga (1) Pierwszy raz bylem w restauracji gdzie sie czekalo 40 min zeby tylko zlozyc... Mikus Za drogo (1) Jedzenie jest dobre ale wielkość porcji nieadekwatna do ceny. Chicken pakora... Milka beznadzieja (1) TRAGEDIA..zacznę od klimatu..zero bistro w bistro.Obsługa miła Ale zakręcona.... Pyza