Dobre miejsce (1) Potrawy smaczne (mięso soczyste, sosy aromatyczne), spory wybór kuchni... Aga Czysto, schludnie, zdrowo już od wczesnych godzin porannych. (1) Zdrowe jedzenie śniadanie, lunch, obiad. Na miejscu i na wynos. Tylko... ALesław pysznie (2) Uwielbiam klimat tego miejsca. Frytki najlepsze pod słońcem. Placki mmm... Paula
Jakość potraw pozostawia wiele do życzenia (1) Byliśmy w lokalu kilka razy. Przy każdej wizycie mielismy niestety coraz... Gdynianka Świetny widok, (1) zabawki dla dzieci, dobra kuchnia i ciekawe potrawy. Pyszne napoje, czekolada... Kinia Całkiem fajna, ale (1) to jedyna knajpa obok Ptasiego raju, dlatego bardzo się cenią jeśli chodzi o... Kinia Coś innego (1) Bardzo fajna, mała knajpka ze zdrowym jedzeniem, zupa meksykańska SUPER Kinia coś okropnego (1) Niesamowity smród wydobywajacy się z jedzenia ,mięso okropne wolę nie myśleć... zbulwersowana PIEROZKI REWELACJA (1) uwierzcie,nie ma lepszych pierozkow ... do wczoraj uwazalem , ze jadlem... MIREK Pyszne sajgonki z mięsem i dania z kurczakiem (1) Pyszne sajgonki z mięsem i dania z kurczakiem. Dania z wołowiną trochę... anna Brakowało takiego miejsca :) (1) Szczególnie polecam z uwagi na opcje wegańskie, których niewiele w Gdyni... Katarzyna Jedno z bardziej lubianych miejsc (1) Thai jolo to restauracja ze znakomitym tajskim jedzeniem. Nawet osoby które... Paweł Zachwycony jestem (1) Bardzo pozytywne zaskoczenie! Jak to dobrze że inwestorzy mają co raz... Michał Bez szału (1) Bułki bez szału,podawane w średnich warunkach higienicznych Kryska Miły wystrój,cudowna obsługa, duży wybór (1) Polecam ten bar , jedliśmy tam kilka razy i zawsze braliśmy coś... Kryska Bar (1) Byliśmy ze znajomymi .W barze wybraliśmy jedzenie.Moja potrawa -cepelin... Aga Super!!!! (1) Super jedzenie, przemiła obsługa szkirek Rozczarowanie od progu (1) Aby nie przynudzać. Jeżeli lubisz: *czekać godz na zamówienie *być... My Od lat bardzo smacznie (1) Jestem raczej stałym klientem, od wielu lat, dodam więc opinię dla baru,... Ksawery Tak jak mówią jest smacznie, zdrowo i sportowo (1) Polecam wszystkim ludziom aktywnym. Regularnie odwiedzam ich po treningach.... Michał