świeżo i aromatycznie! (1) pyszne jedzenie, świetnie przyprawione. choć to mały lokalik bardziej bistro... Ola pyszne sniadanie, lunch, obiad (1) Posilki na miejscu i na wynos. Swiezo przygotowane. Pyszne swiezo wyciskane... penelopa Tragedia (1) Zamówiłem kebaba rollo dostałem mięso podgrzewane w tortilli do tego sos tak... Dariusz
Paskudne bezpłciowe coś... (2) Dzisiaj byłem po 5 latach. Ten sam syf. Żarcie paskudne. Albo mega słone... G P Średnio (1) Mieliśmy nadzieję na rewolucyjne wow. Zamówiliśmy dorsza w serowej panierce.... Nana Schabowy i placek po Cygańsku - petarda (1) Co raz częściej bywam w Grulle, blisko nie mam ale warto jechać. Schabowy jak... Artur super catering (1) Gorąco polecam, wszystko smaczne, świeże i bardzo ładnie podane, robi... Małgosia Słabo pod każdym względem (1) Jedyny plus - danie jest duże i jak komuś zasmakuje to się naje. Niemniej... Solo Dobre miejsce (1) Potrawy smaczne (mięso soczyste, sosy aromatyczne), spory wybór kuchni... Aga Czysto, schludnie, zdrowo już od wczesnych godzin porannych. (1) Zdrowe jedzenie śniadanie, lunch, obiad. Na miejscu i na wynos. Tylko... ALesław pysznie (2) Uwielbiam klimat tego miejsca. Frytki najlepsze pod słońcem. Placki mmm... Paula Jakość potraw pozostawia wiele do życzenia (1) Byliśmy w lokalu kilka razy. Przy każdej wizycie mielismy niestety coraz... Gdynianka Świetny widok, (1) zabawki dla dzieci, dobra kuchnia i ciekawe potrawy. Pyszne napoje, czekolada... Kinia Całkiem fajna, ale (1) to jedyna knajpa obok Ptasiego raju, dlatego bardzo się cenią jeśli chodzi o... Kinia Coś innego (1) Bardzo fajna, mała knajpka ze zdrowym jedzeniem, zupa meksykańska SUPER Kinia coś okropnego (1) Niesamowity smród wydobywajacy się z jedzenia ,mięso okropne wolę nie myśleć... zbulwersowana PIEROZKI REWELACJA (1) uwierzcie,nie ma lepszych pierozkow ... do wczoraj uwazalem , ze jadlem... MIREK Pyszne sajgonki z mięsem i dania z kurczakiem (1) Pyszne sajgonki z mięsem i dania z kurczakiem. Dania z wołowiną trochę... anna Brakowało takiego miejsca :) (1) Szczególnie polecam z uwagi na opcje wegańskie, których niewiele w Gdyni... Katarzyna Jedno z bardziej lubianych miejsc (1) Thai jolo to restauracja ze znakomitym tajskim jedzeniem. Nawet osoby które... Paweł