Pychotka pyszna tylko z nazwy (1) Z Pychotki korzystam od początku jej istnienia wiec mam skalę porównawczą. Na... Radek 30 minut czekania na danie dnia... i zimne jedzenie... (1) Juz tam wiecej nie ide po tym jak czekalismy 30minut na danie dnia.... Kristof Beznadzieja (1) Zupa pozostawia wiele do życzenia śmierdziała okropnie . Na jedzenie czeka... Gosia
Trafiła w moje gusta - zdecydowanie (1) Jako studentka nie często biegam po restauracjach, głównie ze względu na... Gdańszczanka Idealne Kanapeczki (1) Kanapki są super, bardzo pomysłowo i smacznie skomponowane. obsługa bardzo... M HOT WOK (1) Byłem raz,zaskoczyłem się miło ilością i smakiem potraw. Nie jest to... AL jedzenie tak, ale tylko do domu (1) Mam mieszane uczucia. Nie jadłam tam kaczki, ani jakis innych wymyślnych dan.... pandzik Najlepsza była bułka ... (1) Bułka chrupiąca i smaczna taka powinna być , mięso z kurczaka nie doprawione... Michał serdecznie polecam (1) pyszne, zdrowe, robione na miejscu kanapki! szczególnie polecam "wieprz się" gshp POLECAM (1) Polecam w 100 % Bar. Jedzenie smaczne, catering tani. Zamawiałem catering na... Student Polecam (1) Dobre jedzenie, duże porcje i stosunkowo niskie ceny. Miejsce warte... Basia Super! (2) Nie rozumiem negatywnych opini, ale to moze dlatego ze bylem w omawianym... Bartek Rewelacja.... (2) Ludzie jakie Wy tu bzdury piszecie ręce opadają byliśmy tam dzis na kolacji w... Mirek Dobry pomysł, dobre miejsce (1) Polecam dla osób w podróży jak i miejscowych. Dobry wybór, przystępne ceny. Olek rewelacja (1) Trafilismy tu z polecenia i moge z reka an sercu polecic dalej. SUper... matt bar żuławski (1) bar żuławski to strzał w dziesiątkę ze względu na tryb mojej pracy szukałem... tomasz kłopotowski z żoną barbar Katering godny polecenia (1) W Barze Żuławskim zamawiałem kanapeczki koktajlowe, usługa została wykonana... Piotrek Najpyszniejszy lunch w okolicy! Kanapki miodzio:) (1) polecam nie tylko kanapki, choc te są wybitne :) pewne miejsce na zdrową... ann TRAGEDIA (1) Najgorszy kebab jaki jadłem kebab - prawie sama kapusta kilka kawałków mięsa... Tomek Bardzo kiepsko (1) Zamówiłem butter chicken. Dopłaciłem za większą porcję. Dostałem dosłownie... sss