Najlepsze kanapki w Gdańsku! (1) Serdecznie polecam, cudowna obsługa, pyszne żarcie! Kitek customer (1) The dishes are delished and the prices are friendly. Jaro Iwona - opinia (1) Byliśmy kolejny raz, przystawki rewelacja jak zwykle, śledź ze śliwką... Iwona
Szkoda gadać (1) PORAŻKA to słowo chyba najlepiej odzwierciedla tą imitacje chińskiego baru.... wojti Sajgonki (1) Zamawiam sajgonki na wynos i nigdy się nie zawiodłam :) Najlepsze sajgonki w... Demona Smacznie i tanio! (2) Jadamy tam dość często, nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Smaczne, różnorodne... lena Zły klient - opinia (1) Kawa latte była zimna, a gorąca czekolada wyglądała jak budyń czekoladowy z... Zły klient Samemu nie zjesz (1) Jedzenie w porządku. Niestety, dowożą tylko powyżej jednego dania, mimo że... Michał Pychotka pyszna tylko z nazwy (1) Z Pychotki korzystam od początku jej istnienia wiec mam skalę porównawczą. Na... Radek 30 minut czekania na danie dnia... i zimne jedzenie... (1) Juz tam wiecej nie ide po tym jak czekalismy 30minut na danie dnia.... Kristof Beznadzieja (1) Zupa pozostawia wiele do życzenia śmierdziała okropnie . Na jedzenie czeka... Gosia Trafiła w moje gusta - zdecydowanie (1) Jako studentka nie często biegam po restauracjach, głównie ze względu na... Gdańszczanka Idealne Kanapeczki (1) Kanapki są super, bardzo pomysłowo i smacznie skomponowane. obsługa bardzo... M HOT WOK (1) Byłem raz,zaskoczyłem się miło ilością i smakiem potraw. Nie jest to... AL jedzenie tak, ale tylko do domu (1) Mam mieszane uczucia. Nie jadłam tam kaczki, ani jakis innych wymyślnych dan.... pandzik Najlepsza była bułka ... (1) Bułka chrupiąca i smaczna taka powinna być , mięso z kurczaka nie doprawione... Michał serdecznie polecam (1) pyszne, zdrowe, robione na miejscu kanapki! szczególnie polecam "wieprz się" gshp POLECAM (1) Polecam w 100 % Bar. Jedzenie smaczne, catering tani. Zamawiałem catering na... Student Polecam (1) Dobre jedzenie, duże porcje i stosunkowo niskie ceny. Miejsce warte... Basia Super! (2) Nie rozumiem negatywnych opini, ale to moze dlatego ze bylem w omawianym... Bartek