Bardzo smacznie! (1) Smaczne domowe jedzenie w nowoczesnym zdrowym stylu! Polecam jak nie macie... ... Po prostu pysznie! (1) Do baru trafilismy przypadkowo ale pyszne jedzenie i jeszcze milsza obsluga... Marta Pierwsza wizyta (1) Jedzenie poprawne, ceny trochę zawyżone. Ale stoliki tak małe, że komplet... Krystyna
Fatalna obsługa (1) zdawałoby się subway jak subway. to co jednak "wyróżnia" ten w Madisonie to... Krzysiek pyszny bar (1) Bardzo czesto tam zachodze na pyszne ohuadki suoer cena porcja bardzooo duza... gosia Świetne miejsce (1) Super jedzenie w przystępnej cenie. Miejsce zarówno na obiad jak i posiadówkę... Andrzej przyjemny lokalny pub (1) W końcu pojawiło się przyjemne miejsce, gdzie mozna napić się piwka i coś... E. Bardzo polecam (1) Najlepszy stosunek jakość/cena jaki znalazłem w Trójmieście. Menu czasem jest... Michał Polecam (1) Bardzo smacznie, przytulnie I przystepne ceny.Wszyscy zawsze najedzeni :)... KW super miejsce (1) Jestem stałą klientka. Wybieram to miejsce i na szybki obiad w pracy,... Jul Fajny lokal żeby zjeść obiad lub posiedzieć ze znajomymi przy piwku lub frappe (1) Bardzo lubimy bywać w tym lokalu. Wielokrotnie zamawialiśmy obiad, ale też... Ewa Smaczne i szybkie jedzonko domowe (1) Polecam ten lokal. Pracuję niedaleko i miałem już dosyć jedzenia lunchu w... Rafal Posiłki na wynos (1) Korzystałam z usługi cateringowej. Jedzenie przede wszystkim świeże i domowe.... Paulina OCHYDA!! (1) Sopocki Green Way to najprawdopodobniej najgorsza wciąż działająca... piotr Super! (1) Jestem pracownikiem galerii Auchan. Jem tu praktycznie codziennie, pyszne... Ania Polecam (1) Pysznie jak u mamy.... domowe jedzonko pierwsza klasa. :) Maciej Super restauracja! (1) Wspaniale jedzenie👍 Kazdy znajdzie tu cos dla siebie, potrawy... agn.kru. Dla ceniących domową kuchnię (1) Wszystkie potrawy są domowe, robione przez właścicieli i bez żadnych... Paulina Tapas Gdynia (2) Doskonałe potrawy. Z przyjemnością wrócimy i mam nadzieje spotkamy... callmeal Wspaniała restauracja !!! (1) Doskonale przygotowane dania rybne! Miła obsługa. Serwują doskonałe zestawy... WesołyPodróżnik