Polecam (1) Bardzo smacznie, przytulnie I przystepne ceny.Wszyscy zawsze najedzeni :)... KW super miejsce (1) Jestem stałą klientka. Wybieram to miejsce i na szybki obiad w pracy,... Jul Fajny lokal żeby zjeść obiad lub posiedzieć ze znajomymi przy piwku lub frappe (1) Bardzo lubimy bywać w tym lokalu. Wielokrotnie zamawialiśmy obiad, ale też... Ewa
Smaczne i szybkie jedzonko domowe (1) Polecam ten lokal. Pracuję niedaleko i miałem już dosyć jedzenia lunchu w... Rafal Posiłki na wynos (1) Korzystałam z usługi cateringowej. Jedzenie przede wszystkim świeże i domowe.... Paulina OCHYDA!! (1) Sopocki Green Way to najprawdopodobniej najgorsza wciąż działająca... piotr Super! (1) Jestem pracownikiem galerii Auchan. Jem tu praktycznie codziennie, pyszne... Ania Polecam (1) Pysznie jak u mamy.... domowe jedzonko pierwsza klasa. :) Maciej Super restauracja! (1) Wspaniale jedzenie👍 Kazdy znajdzie tu cos dla siebie, potrawy... agn.kru. Dla ceniących domową kuchnię (1) Wszystkie potrawy są domowe, robione przez właścicieli i bez żadnych... Paulina Tapas Gdynia (2) Doskonałe potrawy. Z przyjemnością wrócimy i mam nadzieje spotkamy... callmeal Wspaniała restauracja !!! (1) Doskonale przygotowane dania rybne! Miła obsługa. Serwują doskonałe zestawy... WesołyPodróżnik Przepiękne miejsce! Super jedzenie! (1) Wraz z dziewczyną odwiedziłem Zagrodę rybacką, na samym początku wystrój... MatZ Genialne! (1) Nareszcie coś innego na Przymorzu! Zamówiliśmy z żoną ziemniaka Wybrzeże i... Aleksander bardzo smaczna odmiana (1) nie jestem veganka, kocham mieso ale czasem taka odmiana i zjedzenie czegos... rafa Tlusto i nie swiezo (1) Rok temu spoko,poł roku spoko,ale dzisiaj to ... takie to wszystko tluste... Tomek OK (2) Wysokie ceny, ładny wystrój, miła obsługa, na talerzu niewiele, warto pytać o... Para z Kasią Zadowolona (1) Jestem właśnie w restauracji i nie zgadzam się z p. Andrzejem. Mintaj w... Gosia Bardzo, pyszne (1) za niewielkie pieniądze zje się smaczne, zrobione na miejscu idealne danie.... Janeczka wszystko super, ale.... (1) Świetny widok, wspaniałe jedzenie, kawy , desery przepyszne, obsługa bardzo... Monika