Polecam! (1) Bardzo miłe miejsce. Obsługa sympatyczna. Ceny przystępne. Jedzenie świeże,... Mgd Gitttt... (1) Nie mam zielonego pojęcia o czym wy piszecie? W okresie od 28.10.2016 do... Amaro Polecam!!! (1) Bardzo dobry lokal. Jedzenie smaczne i prawdziwe mięso serwują. Właściciel z... Janek
Hamodaa - opinia (1) This person call asia You are an cheating person,you write everywhere bad... Hamodaa Najlepszy azjatycki (1) Ogromne porcje, szybko podane, jedzenie nie oszukane. W stosunku do innych... yasiu Czy ja wiem? (1) Bardzo smacznie ale trochę drogo jak na ziemniaka z dodatkami. Mimo wszystko... milen To już nie jest tamten Kwadrans (2) Piszę szczerze! Chodziliśmy tam czesto na objady niedzielne całą rodziną. Po... Miejscowy Zupa ostra z krewetkami po tajlandzku (1) Zupa smaczna, ale jak można podawać krewetki koktajlowe ze skorupkami oraz... Przemek Jadłem i polecam (1) Jadłem kilka rożnych kanapek. Wszystkie były ok. Polecam ten lokal, który... kosa.f Opinia (1) Miałam w domu uroczystość.Zamówiłam catering -obiad dla 12 osób.W zamówieniu... urszula 47 restauracja godna polecenia (1) Jedzonko pyszne i z świeżych produktów żadnej chemii mniam Tomek Super miejsce :) (1) Pyszne jedzenie, fajny wystrój i mila obsluga:) Jednym słowem,super miejsce... Bogdan Wszystko OK (1) Bardzo smacznie i szybko. Idealne jak ktoś się spieszy i ma ochotę coś zjeść.... Marcin Rewelacja !! (1) Rewelacyjne miejsce :) pyszne jedzonko, sosy !!! wygląda nie pozornie ale... Masteric Slabe jedzenie (1) Zjadłem pierś z kurczaka z serem i pieczarkami. Bardzo słabe , smak nijaki.... Nygus Genialne (1) Bardzo polecam osoba chcącym zjeść szybko i smacznie. Genialne jedzenie.... Piotrek Smacznie jak we wloszech.Polecam :) (1) Pizza jest naprawde smaczna,a skladniki oryginalne.Wnetrze... Wojciech Nie polecam (1) Jadłem tam często gdy za barem stała uśmiechnięta blondynka. Zawsze miła... Miko Lazania. (1) Często korzystam z tego baru, makarony mają dobre,chociaż przydałby się... Iza Nie polecam (1) Zamawialiśmy często jedzenie z knedelka w pracy jednak nie polecam gdyż:... Lalalala