Catering na TAK (1) Gorąco polecam usługi cateringowe Baru Żuławskiego. Regularnie zamawiam... Emilia Nie polecam (3) Obsługa niekompetentna, najprostsze zamówienie przerasta ich możliwości. Menu... Male polecam (1) Właśnie byłam tam pierwszy raz na pysznej zupie serowo-cebulowej. Pierwsze... Paulina
oszustwo (2) pani przyjmująca zamówienie z innego swiata,danie dnia którym miał być... ja Ocena (1) Jakość potraw bardzo dobra, obsługa szybka i miła, klimatyzacja pomieszczeń,... Lucyna Zielińska Pycha kuchnia (1) Sa naprawdę wartym zauważeniem zjawiskiem w foodcourcie z pizzą i kebabem.... Pola rozczarowana (1) Jestem bardzo rozczarowana jakością jedzenia. Fakt że przed 12 to wcześnie... anonim Masakra (1) Witam kiedyś może i było tu smacznie Ale po tym co dzisiaj tutaj zostałem to... Tomasz Smaczna oryginalna pizza wrócę tu jeszcze (1) Pizza przyrządzona na cienkim cieście, miękkim, acz lekko chrupiącym. Podana... werty nie za bradzo (1) Pani przy telefonie nie bardzo zorientowana co jest dostępne a czego nie ma.... wiola Rewelacja (2) Obiady pyszne ale sniadania zwalaja z nóg. Duze porcje bardzo przystępne... Ann Pierwszy i ostatni raz! (2) Do Baru trafiliśmy z polecenia koleżanki a tu taka niespodzianka!....niemiła... Beata flądra ze smażoną cebulą (2) co sądzicie o połączeniu: flądra ze smażoną cebulą? Podano mi tam flądrę ze... Mat Co najwyżej na piwo (1) Pierwszy raz przyszłam na zapiekankę z boczkiem. Podane "danie" składało się... Mirka Tragedia (1) Zamowilam tofu slodko kwasne, dostalam namoczone kotlety sojowe w sosie. Gdy... Niezadowolony klient Urozmaicona i zdrowa dieta (1) Jedzenie pyszne, co tydzień nowe, zaskakujące menu. Dobrze zaopatrzony sklep... Gosia Pawel - opinia (1) Zamowilem salatke z gyrosem to dostalem z karkowka pokrojoną na grube... Pawel Pyszne jedzonko (1) Jestem zachwycona prostotą i pysznością serwowanych dań oraz napojów! Polecam... Kala Bad food and realy bad hookah , is not profesional and smoke only Carbon (1) Bad food and realy bad hookah , is not profesional and smoke only Carbon Asia Żenada (1) Radzę omijać szerokim łukiem ten lokal!! Sprzedawczyni pracuje jak za karę.... Grzegorz