Miłe zaskoczenie (1) Własnej roboty makarony z własnej roboty sosami. Jestem bardzo mile... M Zmarnowane pieniądze (1) Dzisiaj składalem zamówienie na dowóz... Pierś ze szpinakiem i... Piotr Rewelacja! (1) Ekstra drinki i chyba najlepsi barmani w Trójmieście. Będę tu wracał! Leszek
trochę drogo i menu wprowadza w błąd (1) danie składa się z makaronu i sosu, a na na wywieszonym menu są osobne ceny... piki Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam wizytę w tym lokalu, ponieważ tak pyszna rybę jak tu trudno... Sylwia Ilość mięsa (1) Jedyny subway, który do tej pory odwiedziłam, w którym do dużej kanapki z... Natalia Słabizna (1) Makaron z zupki chińskiej przyprawiony sosem sojowy i warzywa z przypadku to... Ola No nie wiem (1) Mieliśmy problem z zamówieniem przez pyszne.pl, telefon, wszystko ok, wina... K.K Spokojnie polecam- choć nie ukrywam, że młyn pracownicy mają niezły (2) Jadam tam od jakiegoś czasu i spokojnie polecam. Choć dziś fasolka była zimna... Tomek Nie polecam!! (1) Obsługa strasznie kiepska, niezorganizowana, otwarcie pokazuje swoje humorki.... Karolina Mega super makarony! Polecam! (1) Przyszedłem tu z polecenia i nie żałuję. Naprawdę super wyżerka za niewielką... Jakub Miodzio (1) Smacznie i sympatycznie w rozsadnych cenach obsluga bardzo mila i pracowita As ... (1) Tragedia devolaj stary odgrzewany ! Frytki ciemne i czuc ze na starym oleju .... Stancja O jeden raz za dużo (1) Kolejny dzien na plazy i kolejna wizyta w derkaczu. Dania coraz mniejsze cena... Kruszyna2276 Polecam najlepszy smażony dorsz!!!! (1) Knajpa warta polecenia bardzo dobre jedzonko miła atmosfera i bardzo dobra... Andrzej Obsługa restauracji (1) Jedzenie i obsługa restauracji naprawdę świetna, jedynie żal tych Pań,które... Magda Najlepsza rybka na całym wybrzeżu . (1) Jedzonko przepyszne . Dorsz i pstrąg pierwsza klasa ! Do tego opiekane... Ewelina Świetna obsługa! (3) Jakiś czas temu miałem okazje skorzystać z usług Subway\'a w Sopocie.... Zadowolony klient Facet po chamsku rżnie klientów na wadze ryb (3) Facet po chamsku rżnie klientów na wadze ryb. Na pytanie przy zamawianiu ile... klient Facet po chamsku rżnie klientów na wadze ryb (2) Facet po chamsku rżnie klientów na wadze ryb. Na pytanie przy zamawianiu... klient