niechlujność, okropna obsługa klijenta (1) Wybrałem się z rodziną na obiad i jestem bardzo rozczarowany obsługą...... jarek Extra rybka (1) Najlepsza rybka w Brzeźnie. Miejsce warte polecenia Wacław Dzięki że jesteście ! (1) Bardzo gorąco polecam to miejsce. Wszystko jest przepyszne, świeże i cenowo... Kasia
polecammmmmm (1) zapraszam serdecznie, wszystko smakuje wyśmienicie, zwłaszcza... Anies;) Polecam (1) Pyszny humus, super sałatki, herbatka i soki tez b smaczne. Zdrowo, świeżo i... Ania Polecam wszystkim! (1) Świetne kanapki, pyszna kawa, mila obsługa. Nic tylko polecać! Zygi Polecam zdecydowanie! Najlepsze jedzenie! (1) Obsługa wyśmienita, ceny idealne dla każdego! Pyszne koktajle i sałatki.... majlo Nie polecam (1) Po dłuższym czasie postanowiłem sprawdzić czy coś się poprawiło w owej... Grzechu Jest OK z małym ale.. (1) Byłem z żoną, mi smakowało, żonie mniej, ogólne wrażenia pozytywne, fajny... gość Polecam (1) Bardzo fajne miejsce, zupa tajska najlepsza jaką jadłem :) niron niestety wielkie rozczarowanie (2) Wybrałam się z paczką znajomych na obiad do pasty miasta- lubimy sprawdzać... Gdynianka Żenada! (1) Zawędrowałem dzisiaj do tego baru dlatego, że w sąsiednim barze mlecznym tłum... Łukasz Kpina (1) Porcje ryb monstrualne, zaś dodatki (frytki, surówka) w mikroskopijnych... Koliberek Bardzo dobry bar mleczny, pyszne jedzenie (1) Bardzo fajny bar, jedzonko super- kotlety jajeczne, naleśniki z kapustą, zupy... ania Polecam (1) Jem regularnie, świetne jedzenie, miła obsługa, duże porcje. Widać, że... klient Patryk - opinia (1) Zamowiłem flądre z frytkami .Za zamowieniem czekalem przeszło 30 min - ok,to... Patryk Fajne miejsce (1) polecam na szybkie ranne śniadanie, na drinka, na lunch Fajnie, że wystawili... aga ... (1) Od jakiegoś czasu w drive dostaję ketchup, który otwiera się chyba jedynie,... Anonim polecam (1) profesjonalna i uprzejma obsługa, przystępne ceny, ciekawe wnętrze m Świetne jedzenie - jak orginał! (1) Witam, byłem u nich już kilka razy i nigdy się nie zawiodłem ale wczoraj to... Piotr