Nagminnie brak zgodności zamówienia z dostawą (2) To już trzeci raz dzisiaj kiedy dostaję nie to co zamówiłem. Jeżeli zamawiam... niezadowolony Rewelacja (1) Przepyszne jedzenie obsluga znakomita tanio i smacznie.Polecam Wszystkim:-) Jakub niby bar rybny, a jednak... (1) moim zdaniem zupy rybnej zrobić nie potrafią. miałem wątpliwą przyjemność... Piotr Kwiatkowski
Buger słaby (1) Buger słaby, duży, ale od połowy zmuszałem się do jedzenia nie polecam R Smaczne domowe jedzenie (1) Czesto zamawiam rosól z kaczki w ktorym zawse jest mieso ,a nie jak w innych... karolina JP II 3C Nie!! Nie!! Nie!! (2) Nie polecam! Prawie 3 godziny czekania, pizza bez smaku! Pierwszy i ostatni... Matixxxxx Bardzo słaba jakość jedzenia, nieuprzejma obsługa (1) Bar "U Chiefa", do którego wstąpiliśmy podczas spaceru na obiad, bardzo... Ola brak aktualnej oferty!!!!ceny z kosmosu (1) Bardzo się rozczarowaliśmy. W internecie odszukaliśmy stronę, z której... rodzinka A miało być tak pieknie! (1) Plusy-lokalizacja, menu. Minusy-czas oczekiwania, toalety. Jedzenie jest... makadon Można się najesc i smaacznie! (1) Pomimo weekendu krótko się czeka pomimo odleglosci 15 km Przyjemna obsługa a... pawell Pyszne jedzonko (1) W ostatnim czasie miałam okazje kilka razy stołować sie e tym barze.Jedzenie... Beatka Obsługa do wymiany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Obsługa bardzo nieuprzejma, zero kultury, odzywki do klientów to skandal !!... Zniechęcona klientka Dziwnie... (1) Do tego lokalu zaglądamy raz na kilka miesięcy. Nie wiem, która to już zmiana... Mama Nie polecam, lepiej zjeść gdzie indziej (1) Kiedyś jedzenie tam było o wiele lepsze. Ale widać, że się zepsuło. Jadą na... maro Spalona golonka z frytkownicy (1) Najgorsze zamówienie z dostawą jakie jadłem, a właściwie próbowałem zjeść.... Artur koneser - opinia (1) Zarcie wypasione porcje ogromne. Wiekszosc reztauracji wyglada lepiej ale tak... koneser Polecam:) (1) Bar odkryłam niedawno. Często po pracy jadam na mieście i ten bar okazał się... Malami Rewelacja !!! (1) Jedzonko pyszne!!!! Rosolek z kaczki najlepszy jaki jadłam, piers z kurczaka... Asia. piekarnicza :) bywało lepiej (2) To było moje kolejne i chyba ostatnie podejście do tego baru :( za każdym... kasia bez szału (2) zapiekanka jak z biedronki, bez smaku, polotu itd. zjeść można ale to... Ona