masakra,masakra (1) Wnetrze lokalu,porazka,smrod potraw i zaduch,nie pozwala tam siedziec dluzej... la Godny polecenia! (2) Świetna kawa i jeszcze lepsza pizza. Wszystko świeże i dobrej jakości w... 77 Kiedyś smacznie, teraz bardzo tak sobie (1) Po ostatniej zmianie wszstko się strasznie pogorszyło. Jedzenie znacznie... rikonka
Zdecydowanie nie polecam devolaya! (1) Kupiłam ostatnio devolaya, ponieważ miałam ochotę na mięso z kurczaka.... niezadowolona Jak u prawdziwego sycylijczyka! (1) Świetne makarony, najlepsze sosy, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam... Damian B. Odradzam!!! obrzydliwe jedzenie!!! (1) Byliśmy w barze Pekin dzisiaj o godz 19.00.Szczerze żałuję że nie... Grzegorz Najlepszy kebab! (1) Najlepszy szybki obiad! Panie tam pracujące przygotowuja pyszne dania,... Marta kobieta obsługa (3) Witam chciałam zwrócić uwagę na obryskliwośc kobiety pracującej w tym barze,... osoba Najlepszy Kebab jaki jadłam (1) Polecam Kebab, pyszne jedzenie, świetne mięso, Kebab Box kupuje za każdym... Dorota !!! (1) Korzystałam nie jedno krotnie w medisonie i zawsze było ok ale dziś jedzenie... justyna Słabo (1) Liczyłam na ten bar, bo brakuje podobnych na Morenie. Niestety, byłam dwa... kasia Słabo... (1) Chcecie czekać na dostawę 2,5h? W takim razie - serdecznie polecam. Klaudia Brak szacunku dla klienta (1) Byliśmy w piątek, byliśmy w sobotę i za każdym razem obsługa twierdziła że w... Mayki Kałuże w WC (1) Pomieszczenia sanitarne( WC) porażka, kałuże na posadzce, spodnie mokre do... Karol Wszystko OK (1) Dobre jedzonko, świeże, pyszne, w przystępnej cenie. Smaczna pizza, możliwość... Ladyjot Wielkie rozczarowanie (3) Kupiłam kupon z Klubu Zniżek do Pierogarni Trajtek na dwa dowolne pierogi. Na... Gdynianka Pycha!!! (1) Jedzenie palce lizać!! Makarony, krewetki , kurczak meeega!!! Dka powolność i brak zainteresowania klientami przez obsługe. (2) Na samym początku lokal zapowiadał się świetnie, młoda ekipa, świeże... Ewa Super (1) Prawdziwie chiński. Jako jeden z niewielu w Gdyni. Odwiedzałem już "bar azje"... Adam Eko maniaczka (1) Przepisy wyszukane i dania smaczne. No i zdrowe przede wszyskim! Karolina