Okropna obsługa (1) Byłam dzisiaj z koleżanką. Zamówiłyśmy "ziemniaczki" - jako... Paulina Tanio, chyba za tanio. (1) Ceny przystępne, ale wykonanie potraw skrajne. Mięso bardzo fajnie... Tomasz Fajny lokal (1) Bardzo mila atmosfera,przyjazna obsluga i menu odpowiednie do piwka,swietne... iwona
polecam (1) Bardzo smaczne, domowe jedzenie w super cenie! Szczególnie pierogi ruskie! mamak1234 SUPER HIPER (1) Bar Liść Laurowy ulubionym moim barem Gość Pyszne whisky sour (1) Dlugo szukalam baru, w ktorym podaja przyzwoite whisky sour i w koncu... Marysia Jedzenie w barze ok, czas realizacji jedzenia na telefon - słabizna.. (1) Jedzenie smaczne, natomiast czas dostawy...makabra ( !!! ). Czas dostawy do... Kasia Nowe, ciekawe miejsce (1) Ciekawe miejsce, nietypowe drinki. Jak nie znajdziesz dla siebie czegoś w... Krissu Superfajne miejsce (1) Chyba właśnie znalazłam swoje miejsce na Starym Mieście:) Pyszne drinki,... Magda Polecam (1) Nie zgadzam sie z opinia niżej rownież byłam w weekend w tapas i obsługa była... Monika Loveat najlepsze miejsce na śniadanko (2) Loveat otwarte od wczesnych godzin porannych, zawsze przed pracą można... Karolina Nie polecam (1) Postanawiając wystawić negatywną opinię dla Tapas Rybka , dopiero... Daria Polecam (1) Lepszej pizzy nie jadłem, moja opinia tyczy się pizzy podanej na miejscu, w... Jaca Bardzo polecam (1) Skusiłam się na obiad po zakupie gruponu. Jedzenie przepyszne, porcje... Aga Polecam każdemu! (1) Pyszne, domowe i świeże jedzenie! Obsługa jest bardzo elastyczna w... Gdynianka salad stroy (1) w tym tygodniu odwiedziłam salad story pierwszy raz po zmianie menu. i bardzo... Anna Słabe (1) Nie wiem skąd te zachwyty, byłam dziś zjadłam sałatkę - paskudna jak gotowce... Monika Karta pełna dań widm, puste menaże. (1) Wraz z dziewczyną byliśmy zjeść śniadanie: 2x jajecznica na boczku z 3 jajek,... Marcin Pyszne jedzenie!! (1) Swieze, zdrowe i mega smaczne! Polecam. Jacek Tanio i dobrze! (1) Bardzo dobre makarony i sosy, a co ważniejsze cena przystępna dla studentów! Spageciarz