W sopockim Green wayu duże zmiany na gorsze (1) Dzisiejszy dzień zdecydowanie przerósł pracowników sopockiego Green Waya -... Anna Chiński bar, który pozytywnie zaskakuje (1) Zdecydowanie słowo "bar" w nazwie nie jest przypadkowe. Jedzenie jest... Elżbieta Pyszne jedzenie i świetna obsługa (1) Pozytywnie zaskoczony jakością jedzenia oraz niespodziewaną herbatą w... Szymon
Podstawowa zasada (1) Niestety nie polubimy się. Byłam w Bistro Kwadrans kilkukrotnie na śniadaniu.... Ewa Mistrzostwo (1) Od kiedy przeprowadziliśmy sie z żona do Gdańska szukaliśmy takiego miejsca,... Inth spienione mleko (1) 18.05.2016. zamówiłam w Flunch, Auchan, Gdańsk ul. Szczęśliwa 2 kawy latte.... Renata Smak jest najważniejszy (3) I serce. Bo bez miłości do jedzenia, szacunku dla klienta i podawanych potraw... Jagusia Niestety zchodzi na psy (1) Kiedyś polędwiczka była polędwiczką a nie wiórem w panierce. Rotacja... XYZ Najlepszy lokal w Gdyni za przystępne ceny (1) Wielokrotnie tam jadłem bo mam taką prace że blisko mnie jest ten lokal,... Brywka Pizza (1) Zamówiłem pizze z serem i szynką, czekałem z 20minut, byłem jedynym klientem... Krisu Klasyczna nadmorska wyżerka :) (1) Tak powinien smakować nad morzem dorsz z frytkami. Dobra cena, dobra jakość.... Adam F Najlepsze miejsce jakie znam na szlaku Wisły (1) W sierpniu 2015 płynąłem kajakiem do Gdańska i to najlepsze miejsce... Pawel Pyszna pizza! (1) Przepyszna pizza na cienkim cieście! :) ciekawe menu i przystępne ceny! :)... S. polecam (1) Serdecznie polecam restaurację/ bistro. Od samego wejścia czuć zapach... zadowolona klientka Nie kupujcie tam przynajminiej kurczaka (1) Dzisiaj tj. 05.05.2016 r. Kupiłem w tej budzie kurczaka i pani go tak szybko... MARIO Nie polecam (1) Bardzo żałuję że nie przeczytałam recenzji wcześniej, podzielam zdanie wielu... Anna Spaghetti bolonese (1) Polecam wszystkim pyszne i tanie . Uwielbiam spaghetti i tylko to jem w... Ruda Raj dla podniebienia (1) Dzisiaj byłam tam z synem pierwszy raz,jestem z Lęborka,po prostu raj dla... Agusia Omijajcie to miejsce szerokim łukiem (1) Przede wszystkim ceny-bardzo wysokie, jak na ten standard. Brak... trix Najlepszy mleczak w Gdańsku - polecam (1) Smacznie, tanio i duże porcje! Mamy takie dziwactwo, że odwiedzamy wszystkie... Ola