Porażka (1) Wybraliśmy sie dzisiaj z mężem na obiad. Porażka do kwadratu! Mąż zamówił... Karolina Dobra kuchnia arabska i nie tylko (1) Świetny kebab co w Trójmieście nie jest normą, bo praktycznie wszystkie... Alter Polecam (1) Byłem raz i tam wrócę :) Dodał bym jeszcze ze 2-3 pozycje do menu. Jedzenie... kkk
kompletnie nie polecam W srodku smierdzi (1) Przy wejsciu odrazu czuje sie smrod Na herbate czeka sie dluzej niz na... tomek Pod wrażeniem (1) Pyszne domowe jedzenie, aż się dziwię, że mieszkając w Oliwie byłam tam... cala Obsługa kelnerska - porażka!! (1) W weekend z narzeczonym odwiedziliśmy Tapas rybkę. Kiedyś już tam bywaliśmy i... Natalia Konkretnie (2) Pomysł z samodzielnym nakładaniem posiłków jest bardzo niewygodny. Do tej... Romek Nie polecam ! (1) Rzadko zdarza mi sie jeść w takich restauracjach gdyż wole kuchnie domowa .... Agata Impreza z okazji jubileuszu 50-tych urodzin (1) Bardzo smaczne jedzenie, dekoracje ze świeżych kwiatów, elastyczność w... Jubilatka Polecam. (1) Wspaniałe miejsce. Jedzenie świeże i smaczne. Lokal z ciekawym wystrojem.... Gosia Wielkie rozczarowanie (2) Po dłuższej przerwie odwiedziłąm to miejsce ponownie. Niestety,klapa po... gość Świetne miejsce na śniadanie, lunch i późny obiad, ale...... (1) Uwielbiałam chodzić do Minge o każdej porze dnia, to był nasz obowiązkowy... Lubiąca zwierzęta Codziennie na codzień (1) Bardzo często zachodzę do loveat rano po kanapkę do pracy i świeży sok -... Olaf Dobre jedzenie, ale długo się czeka. (1) Nigdy sie nie zdażyło żeby dowieźli pizze w obiecanym terminie. Krystian Nazwa brzmi i lokal wygląda dobrze - niestety jedzenie rozczarowuje :( (2) Wybraliśmy się do tapaz niedługo po otwarciu i była to pierwsza i ...ostatnia... luisanna Namiastka klimatu Hiszpanii (2) Z żalem wystawiam tak dobrą opinię, ponieważ grozi to tym,że w tym malutkim... autor widmo Pysznie i sympatycznie. (2) "Wpadliśmy" dziś zupełnie przypadkiem do Tapas. Przywitał nas (przypuszczam)... Izuuu ruda - opinia (1) Dawno nie jadłam tak super lasagne oraz kremu z pomidorów. Po prostu pycha.... ruda Bardzo dobre jedzenie i obsługa (1) Jestem bardzo mile zaskoczony. Jedzenie jest bardzo smaczne. Ceny przyzwoite... Jakub Pychota (1) Jako, że jestem mięsożercą długo opierałem się przed barem gdzie podają... Przemek