To jakaś pomyłka (1) Witam byłam ostatnio w tym drink barze i przepraszam bardzo dwóch barmanów... Ania super makarrrooonnniii :) (1) dziś jadłam ze swoim synkiem super danie najedliśmy się ;) miło, smacznie i... ADRIANNA O masakro !!! (2) Jedzenie bez smaku ! Nie polecam zamawiania przez telefon za każdym razem... angela
Polecam (1) Jedna z moich ulubionych restauracji. Najlepsze pierogi! Szkoda, ze w... Rudy Apel do szefostwa (1) Jedzenie super, ceny przystępne. Naprawdę super miejsce. Jednak małe ale... Marzena Dobre niedrogie jedzenie (1) Smacznie i tanio tak mozna podsumowac moja wizyte w Mango Cafe. Ciekawe menu... Andrzej Przynosicie wstyd Kuchennym Rewolucją (1) Byliśmy dziś, głownie za sprawa pan MG, i tego że była to UDANA rewolucja.... Patyla Polecam mniam miniam (1) Naprawdę polecam, lokal dla wszystkich dużych i małych - czysto, pysznie i... Łukasz BARDZO SMACZNIE!! (1) Naprawdę świetne jedzenie! Codziennie dobre jedzenie oraz duży wybór czy to... Kacper Perfekcyjność (1) Wszystkim, którzy lubią dobrze zjeść i zostać dobrze obsluzonym polecam... Łuki Tragedia to mało!!!!!!! (1) Koszmar.Smród.Tragedia!!! A do końca roku i ogólnie jedliśmy tam z żoną.... Byly klient!!! Pysznie i przyjemnie (1) Lokal odwiedzałam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Zarówno pizza jak i... Cleo Ocena (1) Zamowilam kluski jare? Kapusta i boczek. Dawno czegos tak ohydnego nie jadlam... Daniela Michalska Miejsce fantastyczne (1) Naprawdę fajne miejsce, wystrój, karta, alkohol. Polecam każdemu. Jedyny... Jac Misia - opinia (1) Eliksir to niepowtarzalne miejsce! Wspaniały klimat, wszystko dopięte na... Misia niby ok ale jednak nie (2) Oceniam jako restauracje nie bar, gdyż wybrałam się do tej restauracji na... ap-ch Nie polecam zamawiać telefonicznie. (1) Po 2 godzinach oczekiwania zadzwoniłam i spytałam się, co z moim zamówieniem.... Anka Ekhem . . . (1) Ostatni raz jadłam tam parę lat temu i wspominałam to miejsce dość dobrze.... Q. Tragedia (3) Obstawiam, że reszta komentarzy to jakaś ściema. Zamówiłem kurczaka na... Artur Pyszne (1) Lepszej pierogarni w Gdańsku nie znalazłem. Po wypróbowaniu pierogów nie... Bogdan