Nic dodać nic ująć (1) Najlepsza pizza jaką kiedykolwiek jadałam. Świeże, pyszne składniki.... Ewelina Mam mieszane uczucie co do tego miejsca (1) Byłam,spróbowałam. Obsługa była miła. Dziewczyna na kasie uprzejmie... gość Świetne miejsce z dobrym jedzeniem, sokami i pysznymi deserami. Polecam. (1) Odwiedzam od kilku lat z całą rodziną i bardzo sobie chwalę. Oby więcej... cc
Można polecić (1) Wybrałam się tam na spotkanie ze znajomymi. I nie żałuję. Na świętowanie... Irena Rewelacja (1) Przepyszne !!!! Rewelacja !!!! Życze powodzenia !!! Jedzenie na najwyższym... Anna Jeziorska Polecam każdemu (1) Eliksir to wyjątkowe miejsce!!! Świetny klimat, obsluga rewelacyjna wszystko... PiotrW Jak zwykle pysznie (1) Co tu dużo pisać - jedzenie pyszne, różnorodne i świeże. Jesteśmy stałymi... Stali klienci Wyjątkowe miejsce! (1) Miejsce, w którym mogę zarówno miło spędzić czas ze znajomymi jak i uczcić... Mateusz Siciński nie polecam (1) Kupilem rosolek na wynos i oszczedze szczegółów. Nie polecam xxx Lubię makaron z sosem orzechowym! (2) Bardzo dobry. Makaron nippon. stała klientka Smacznie i dużo (1) Jedzenie tutaj jest bardzo smaczne, a porcje są wręcz ogromne (zawsze kończy... Karola Obsługa, miejsce, ludzie - to właśnie Oni tworzą wspaniały klimat! (1) Cieszę się, że powstało tak wspaniałe miejsce w Gdańsku jakim jest Eliksir.... Justyna Polecam! (1) Pyszne jedzenie, z oryginalnych składników, duże porcje, przystępne ceny!... Azja Samcznie (1) Byłam już dwukrotnie.Podoba mi się,że menu zmienia się co tydzień.Dobra... Gdynianka Super! (1) Zamówiliśmy obiad na imprezę rodzinną i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie... Anita Polska domowa kuchnia (1) Tradycyjna polska kuchnia, dania smaczne i w przystępnej cenie. Miła obsługa... Ania Jak domowe (1) Jestem w szoku,ze w barze mlecznym można zjeść tak dobry i tani obiad. Zawsze... kilkija Pycha i mniam (1) Kiedys był tam paskudny GreenWay, a teraz chyba najlepszy bar mleczny w... kilkija Bardzo kiepsko niestety (3) Zacznijmy od początku. Za 18 zł dostajemy wegetariańskie burito, które uwaga... Abc dla hipsterów - znowu :( (2) Każde nowe miejsce w Garnizonie jest niemal identyczne i tu jest podobnie.... Piotr