Cudownie (1) Polecam! Jedno z najlepszych miejsc na kulinarnej mapie trójmiasta. Koktajle,... P.M Miejsce godne polecenia! (1) Smaczne potrawy, niepowtarzalny klimat, a przede wszystkim profesjonalna... Michalina Bajecznie! (1) Miejsce do którego wrócę nie raz! Lokal wyjątkowy, klimatyczny, obsługa... Milena
Jak na Rybkę w Gdańsku to tylko do Zagrody Rybackiej (1) Ten lokal określa kilka pojedynczych wyrazów. Pysznie, świeżo, niedrogo,... Monia Yummy tummy (1) Bardzo niesamowite miejsce dla każdego - młodego i niemłodego. Piękne... Klient A. Organizacja Urodzin (1) Dziękuję za wspaniałą organizację urodzin , pełny profesjonalizm i obsługa,... bożena Smaki nieba (1) Sam troche gotuje ale przy tym co serwują w Eliksirze to ewentualnie umiem... Robert Klasa sama w sobie (1) rewelacyjna obsługa, atmosfera i smaki nic tylko odwiedzać ;) Michał Perła w trojmiescie (1) Miejsce gdzie warto zajrzeć. I wtedy juz impuls bedzie Cie prowadzić do tego... Jeremi Smakowicie (1) Polecam każdemu. Rozsądne ceny, smakowite jedzonko i bardzo sympatyczna... Jakub Szok (1) Czemu takiego miejsca nie znajdę w Warszawie byłem na weekend w Gdyni... Chojno Bajka! (1) Wybrałam się na obiad z rodziną do Zagrody Rybckiej, filet z dorsza i filet z... Helga Jeśli Trójmiasto, to tylko Zagroda Rybacka! (1) Przepyszna rybka, przyjemna atmosfera w lokalu, przemiła obsługa! Idealne... Dayana Eliksir :) (1) Pyszne jedzenie, przyjemny klimat, mili ludzie! Na pewno wrócę. Polecam... Ola Świetne jedzenie i koktajle! (1) Z całego serca polecam. To jedno z nielicznych tak dobrze dopracowanych... Ewa Eliksir zaskoczył mnie bardzo pozytywnie! (1) To co zastałem w Eliksirze to bardzo miła i profesjonalna obsługa! Pomimo... Maksymilian czas realizacji (1) Pomimo tego, że jedzenie jest smaczne to niestety czas realizacji jest... k Nie do końca zadowolona (1) Niestety ryba nie była świeża jak zapewniano ale mrożona. Smak mrożonego... Iwona Dopieszczony! (1) Wchodząc do Eliksiru pojawia sie usmiech na twarzy a jeszcze większy gdy... Kacper Bar Messa to chyba koniec niech wróci Anatol (2) uwaga na ceny z miesiąca na miesiąc coraz drożej to miejsce umiera ania