Bar Messa to chyba koniec niech wróci Anatol (2) uwaga na ceny z miesiąca na miesiąc coraz drożej to miejsce umiera ania Niesamowite jedzenie (1) Szczerze polecam, jedzenie tanie, niezwykle smaczne, obsługa na rewelacyjnym... Filip Fantastyczne jedzenie (1) Lokal o orientalnym menu, w którym można zamówić nie tylko potrawki, ale... Tomasz
Marek - opinia (1) Bardzo Smacznie , Pani w czarnych włosach bardzo sympatyczna lecz druga w... Marek NAJLEPSZY (1) Jeśli szukacie miejsca NAJpiękniejszego, NAJfajniejszego, z NAJpyszniejszym... Ada Odjechany lokal (2) Wspominam świetną ekipe bardzo profesjonalna i jedzonko ktore smakowalo jak... Kacha z P Popsulo sie i jest beznadziejnie (1) Na poczatku bylismy tam z mezem wiele razy. Potem zaczelo byc coraz gorzej.... Anuszka Świeże i pyszne (1) Świeże jedzonko, widać że składniki dobrej jakości, można się najeść, pyszne... Mateusz Jedyny taki bar mleczny w Gdańsku (1) smacznie/tanio/miła obsługa ksawey Polecam zdecydowanie (1) Przez 10 lat w Warszawie stolowalem się w naprawdę w wielu miejscach tego... Kamil Znowu świetnie (1) Po raz kolejny wybrałem się do lokalu, i po raz kolejny spotkałem się z... Krowa i Kurczak Rewelacja.... (1) Odwiedziłem wraz żoną,bardzo miła atmosfera,jedzenie niesamowite ,bardzo... Jacek P. Inny świat (1) Na Eliksir natrafiłam przypadkowo, jednak to był jeden z lepszych przypadków,... Przypadkowy klient wspaniałe nowe miejsce (1) wystrój lokalu powoduje przyjemny zawrót głowy, obsługa wręcz cudowna, mili i... daniel kurban Polecam (1) Jako stały klient od 2 lat - polecam, nie mają żadnej konkurencji w stosunku... Tomi Super restauracja (1) Jedzenie zawsze świeże, obsługa miła i profesjonalna, sprawnie radzi sobie... Jakub Tego jeszcze nie było :) (1) Naprawdę unikalne miejsce. Wszystko na najwyższym poziomie. Począwszy od... Beton Wspaniala obsluga (2) Jestem bardzo mile zaskoczona obsluga w tym barze. Dotychczas mialam w nim do... A Rewelacja (1) Wyjątkowe miejsce na barowej mapie Trójmiasta. Obsługa na najwyższym... Magda Top! Kuchnia Pawłą Wątora jak zawsze powala na kolana. (1) Nowa restauracja na mapie Trójmiasta a już wyróżnia się mocnymi smakami. Duży... Marcin